С по-ниско тегло, с голяма мощност и с пъргаво ускорение.

...
С по-ниско тегло, с голяма мощност и с пъргаво ускорение.
Коментари Харесай

Yamaha представя новия си извънбордов двигател на „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

С по-ниско тегло, с огромна мощ и с пъргаво ускоряване. Това в резюме е новият извънбордов мотор F100F, рожба на японския производител Yamaha. Непоказван към момента на никое място, неговата премиера ще се състои по време на тазгодишното, двадесет и пето издание на ревюто „ Наслука – лов, лов на риба, спорт “. То ще се организира от 14 до 17 септември в столичния Интер Експо Център.

Иновативните разработки, употребявани за основаването на мотора, го трансформират в извънредно благонадежден. Той разполага с най-новата 4-тактова технология на Yamaha, предоставяща несравними експлоатационни характерности – 16-клапанен мотор с индивидуален горноразположен разпределителен вал (SOHC) за пъргаво ускоряване, усъвършенствана структура на смукателната и изпускателната система, както и неповторимата система на Yamaha за многоточково впръскване на горивото с електронно ръководство (EFI).

Впечатляващата машина разполага и с многочислени функционалности и системи, измежду които PrimeStart™, мощен алтернатор, цифрови мрежови измервателни принадлежности и моторизирана система за килване в необятни граници. Всичко това обезпечава цялостен надзор когато и да е.

Новият преносим мотор F25G

„ Наслука – лов, лов на риба, спорт “ 2017 ще бъде и мястото, на което Yamaha ще направи премиерата си е на портативния мотор F25G. Този именит двуцилиндров, 4-тактов портативен мотор към този момент е с към 25% по-лек. При отваряне на дросела му пасажерите в лодката незабавно усещат ефикасното влияние на новаторските технологии на японския производител. Благодарение на тях е реализирано неповторимо съответствие мощност/маса и изгодност.

Заедно с моделите F100F и F25G ще бъде показан и новият модел F2.5. Той е дребен и се отличава със своята гъстота. Благодарение на новаторските технологии на Yamaha, които са вградени в него и стилния му външен тип, всяко излизане във водата с лодка, задвижван с този мотор, е прелестно премеждие.

Премиерните извънбордовите мотори на Yamaha посетителите ще могат да видят през всички дни на „ Наслука – лов, лов на риба, спорт “ 2017. От 14 до 16 септември вратите на ревюто ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.

В рамките на ревюто, на 16 септември, ще се организира Международна киноложка галерия, в която участници от България и чужбина ще се включат със своите кучета. Любителите на риболова ще имат опция да изучат нови техники за риболова „ с муха “, с помощта на Пиеро Летиция и демонстрациите, които всеки ден ще организира онлайн. За феновете на огнестрелните оръжия са проведени безвъзмездни стрелби с въздушни пушки през всички дни на ревюто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР