С по 600 места ще разполагат привържениците на Рилски спортист

...
С по 600 места ще разполагат привържениците на Рилски спортист
Коментари Харесай

Разпределиха местата за фенове във финала за Купата

С по 600 места ще разполагат последователите на Рилски състезател и Левски Лукойл по време на финала в шампионата за Купата на България по баскетбол, който ще се организира в Двореца на Културата и спорта във Велико Търново. Двубоят е на 3-и март от 17:30 часа.

Секторите са ситуирани в двата края на залата, а сред тях ще има обособена неутрална зона, оповестява bgbasket.com.

Привържениците на двата тима ще бъдат пускани в залата от разнообразни входове, като ще има и обособени каси. Целта е да не се стигне до спорове сред агитките.

Напрежението преди финала за Купата на България ескалира още с избора на град - хазаин, а на конференция през вчерашния ден от управлението на Рилски състезател снеха доверието си от баскетболната федерация.

"За страдание с това управление на БФБаскетбол мъжкият баскетбол самоуверено е тръгнал по стъпките на женския. Георги Глушков не се интересува от развиването на българския баскетбол, не е оказал помощ на нито един дребен тим по време на ръководството си, а федерацията се управлява извънредно зле и с всеки минал ден ситуацията става все по-лошо и злополуката се задълбочава ", съобщи президентът на Рилски състезател Петър Георгиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР