С писмо група общественици поискали да бъде номиниран за европарламента

...
С писмо група общественици поискали да бъде номиниран за европарламента
Коментари Харесай

Инициативен комитет предложил на Ненчев да го издигне за евродепутат

С писмо група общественици поискали да бъде номиниран за европарламента някогашният боен министър и водач на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев за самостоятелен евродепутат. Информацията бе обявена от Български земеделски народен съюз.

Писмото било получено в Управителния съвет на Съюза. В него се приканва да бъде основан Инициативен комитет и членовете на Български земеделски народен съюз да поддържат комитета, който да номинира Николай Ненчев.

" Днес желаеме да предложим на българските гласоподаватели за претендент точно вашия водач който е потвърдил, че има нужните за това качества и благоприятни условия. Нещо повече - той не е представител на статуквото и не е кадър на аленото задкулисие. Николай Ненчев в никакъв случай не се е възползвал от облагите на комунистическия режим и продължава да е бодил в очите на алената олигархия ", пишело в писмото.

Авторите му са уверени, че Ненчев няма да изневери на българите, изстрадали дълго европейската фантазия, и ще отстоява до дъно демократичните правила в тези най-трудни за Европейския съюз години. Те считат, че Николай Ненчев ще бъде разпознат като потвърден десен претендент, който ще съставлява почтено българските гласоподаватели в новия Европейски парламент и в групата на Европейската национална партия, се споделя в писмото, в което множеството фрази са възклицателни.

От Български земеделски народен съюз привикват уголемен Управителен съвет на 23 март 2019 година На съвещанието ще решат формата и метода за присъединяване на Български земеделски народен съюз в идните избори на 26 май 2019 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР