С пециализирана операция по противодействие на битовата престъпност е проведена

...
С пециализирана операция по противодействие на битовата престъпност е проведена
Коментари Харесай

Спецакция на полиция и прокуратура в Сливен

С пециализирана интервенция по противопоставяне на битовата престъпност е извършена от чиновници на Районно управление-Сливен и Зонално жандармерийско управление-Бургас на територията на града и дребните обитаеми маста в община Сливен.

Акцията е осъществена за времето от 22 до 26 март под надзора на Окръжна прокуратура, след осъществен разбор на оперативната конюнктура за секване и откриване на закононарушения против личността и собствеността.

Задържани са причинителите на девет закононарушения - кражба на мотофреза на стойност 1800 лв. от парцел в село Горно Александрово, арестуван е 26-годишен престъпно проявен мъж от същото село.

Задържан е 22-годишен мъж, без престъпни прояви, който на 7 октомври предходната година, като муле на телефонни измамници, е взел сумата от 1650 лв. от 74-годишна жена и задържал парите за себе си - част от сумата е възобновена, 20-годишен мъж, престъпно проявен, е арестуван за кражба на стока от хранителен магазин в град Сливен.

Инспектори от "Детска педагогическа стая " са почнали работа с момче на 12 години от Сливен за отправяне на опасност. В село Сотиря е открит случай на нерегламентиран транспорт на хора против възнаграждение от 45-годишен мъж от град Сливен.

В сливенския квартал "Дружба ", са арестувани мъж на 27 години и 32-годишна жена за владеене на наркотични вещества-марихуана; 27-годишен лидер на лек автомобил е заловен да ръководи след приложимост на метамфетамин, 31-годишен мъж от село Селиминово е арестуван, откакто е опитал да осуети инспекция по ЗДвП, избягал е от проверяващия екип и се е укрил.

Работата по случаите продължава в границите на формираните досъдебни и бързи производства под надзора на Районна прокуратура. По време на интервенцията са установени голям брой нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, Закона за българските персонални документи и Наредбата на община Сливен.

Осъществен е надзор на престъпния контингент и лица, склонни към осъществяване на противоправни действия. Съвместните интервенции на полиция и прокуратура по противопоставяне на битовата престъпност не престават.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай На женените им е елементарно. Ако стане нещо, могат да се разведат. Виж, с ергените работите стоят доста по-зле – в случай че стане нещо, им се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте по какъв начин да си го приготвите:Какво заключиха специалисти на СЗО и китайски учениКакво декларират от БХРАЕС и президентът на Съединени американски щати осъдиха репресиите в Мианмар, взели над 100 жертви в съботаГръцкият министър на културата отговориПо случай празника певицата и актриса бе поздравена от Йоко Оно, Тони Бенет, Донатела Версаче, Елтън ДжонДа се храним локално и съгласно сезоните е за предпочитане освен от здравословна, само че и от екологична гледна точкаПострадалият 22-годишен колоездач е в болницаАнонимни търговци продават в интернет остарели електроуреди, като ги показват за новиСегашните стандарти не са подобаващи за дългото пътуванеВижте какво са открили учените:За първи път у нас ще дойдат най-ценните експонати от съкровището на Кан Аспарух, събрани от 4 музея на територията на УкрайнаТе могат да повлияят отрицателно освен на фигурата ни, само че и на цялостното ни здравословно състояниеЕпицентърът е бил на 79 км западно от турския курорт МармарисВижте разликите сред пиещите студено и горещо кафе " Чрез книгата желаех да употребявам силата на фотографията, с цел да създадем дълготраен списък на претърпяното ", споделя тяОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР