С Петър Димитров ние работим от ден първи много активно.

...
С Петър Димитров ние работим от ден първи много активно.
Коментари Харесай

Няма да има нито градус отклонение в политиката на бъдещия служебен министър на околната среда и води, заяви Юлиян Попов

" С Петър Димитров ние работим от ден първи доста интензивно. Той ми е първият заместник-министър. Не ми е доверено лице, ние просто работим дружно. Всичко, което свършихме сме го правили дружно, тъй че съгласно мен няма да има отклонения нито на един градус линията на министерството и нито една секунда закъснение ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " министърът на околната среда и водите в оставка Юлиян Попов.

" Ние сме почнали доста неща с бъдещия длъжностен министър и те ще продължат ", уверено добави той.

Юлиян Попов направи равносметка за направеното през управническия интервал като уточни, че работата, която е свършена се равнява даже на два мандата ръководство.

" И в последна сметка природата и правото ще победи ", беше безапелационен някогашният министър на околната среда и водите в оставка.

Той предизвести къмпингуващите с каравани " изобщо да не си помислят хората да вървят с караваните на дюните. Зад дюните - ок ".

Юлиян Попов се спря и на тематиката за парцелите на Гайтански.

" Разбира се има общо с екологията, доколкото сходни градежи би трябвало да се отстраняват. Аз моля към доста по-радикално срутване и също би трябвало в бъдеще националният бюджет да гласоподава специфичен фонд за срутване, тъй като в България има ужасно доста за срутване ".

Юлиян Попов добави, че когато се касае за нещо, което е нелегално събарянето е най-правилното решение. Според него природата би трябвало " да бъде освободена от бетонните гледки ".

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР