С песни и танци премина 9-я рожден ден на Дом

...
С песни и танци премина 9-я рожден ден на Дом
Коментари Харесай

Дома за стари хора в Мездра навърши 9 години

С песни и танци мина 9-я рожден ден на Дом за остарели хора в Мездра. Тържеството се организира в двора на профилираната институция в наличието на 14 консуматори. Към момента в Дома са настанени 20 лица, 10 дами и 10 мъже. За тях поставят грижи екип от 9 души. Най-възрастният консуматор на услугата е баба Пеца Георгиева Каменова, която през месец февруари навърши 97 години.
„ Изминаха 9 години, в които екипът на Дома за остарели хора поставя грижа за 20 възрастни. Радвам се, че след толкоз време сред вас има хора през цялото време – от далечната 2009 година Пожелавам на всички домуващи да са живи и здрави! Да носят младостта в душата си, тъй като старостта е положение на духа. Благодаря на госпожа Наталия Христова, шеф на ОЦСУД, която постоянно ни е подкрепяла през годините и продължава да бъде паралелно до нас. Благодаря и на екипа, с който работим толкоз доста години, за старанието и отдадеността!! Честит празник! “ сподели Владислава Димитрова, шеф на дома.
За положителното въодушевление на всички се погрижи Вокална група „ Детски свят “ с началник Анета Петкова и Мажоретен състав с началник Христинка Стоянова. Възпитаниците на Центъра за поддръжка за личностно развиване съумяха да приповдигнат настроението на възрастните и ги накараха да се почувстват още веднъж млади.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР