С песни и танци и много настроение. Така футболистите на

...
С песни и танци и много настроение. Така футболистите на
Коментари Харесай

Песни, танци и настроение сред "неукротимите лъвове"

С песни и танци и доста въодушевление. Така футболистите на Камерун потеглиха към отбрана на трофея в шампионата за Купата на африканските народи.

" Неукротимите лъвове " изминаха целия път до стадиона в рейса, разкършвайки се в обичаните си музикални ритми. Тази вечер в 20 ч. по RING може да гледате директно първата им среща в конкуренцията против Гвинея Бисау в Египет.
Новото попълнение на " Лудогорец " стартира в Купата на африканските народи през днешния ден Гледайте директно по RING последните мачове от първия кръг на груповата фаза
В редиците на Гвинея Бисау е новото попълнение на " Лудогорец " Жоржиньо, които това лято смени ЦСКА с тима от Разград. В отбора е и някогашният футболист на " алените " Тони Силва. От 23 ч. още веднъж по RING може да гледате и другия мач в групата сред Гана и Бенин.

Прекрасното въодушевление в лагера на Камерун:



Тимът на Кларънс Зеедорф отпътува със забавяне за Египет поради скандал с локалната футболна федерация. Камерунските играчи желаеха двойно по-високи награди от препоръчаните и не се качиха на самолета, само че в последна сметка двете страни изгладиха взаимоотношенията си.
Камерунските национали се скараха за пари, не отлетяха за Египет Шампионите отсрочват идването си за Купата на африканските нации
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР