С песента 100 патрона“ животът ми се преобърна за един

...
С песента 100 патрона“ животът ми се преобърна за един
Коментари Харесай

Ивана: Кръчмата е първата ми любов, но Пайнера ми я отне

С песента „ 100 патрона “ животът ми се прекатурна за един ден. Това споделя Ивана в музикалния филм „ Същата и не напълно “, отдаден на кариерата й. Видеото излезе преди три дни, само че към този момент има хиляди гледания в Youtube.

Лентата е отдадена на 50-ия празник на изпълнителката. В нея Ивана разкрива по какъв начин от Ваня Калудова, която пее сръбско и гръцко по заведенията за хранене, се трансформира в звезда. „ Толкова хубаво си работехме по кръчмите… И внезапно някой подмятна: „ Ти още ли си тук? Имаш супер шлагер “. А аз се учудих: „ И какво от това? “, спомня си попфолк дивата.

Скоро след случая Митко Пайнера й предложил контракт. Появил се на първото й присъединяване в ресторант „ Приказките “. Тя му отказала. „ Супер крепко ми беше да пея по заведенията. Взимах положителни пари, имаше за хубави облекла, за театрални тоалети, за занимания. Много парса се вадеше по това време “, откровена е изпълнителката.

Колебала се цели три месеца дали да стане звезда. „ Беше ме боязън от известността, тъй като тя е и отговорност “, признава Ивана.

В началото се опитвала да съчетава участията по кръчми с турнетата на „ Пайнер “, само че не се получило. Осъзнала го, когато след тежко присъединяване заспала зад кормилото и била на косъм от случай.

Във кино лентата Ивана разкрива и рядкости от 20-годишната си кариера. Веднъж трябвало да се преоблече 3 пъти в границите на едно присъединяване. „ Две секунди оставаха, преди завесата да се вдигне и цяла България да ме види гола “, спомня си през смях попфолк иконата.

По думите й огромният шлагер „ Шампанско и сълзи “ се трансформирал в нейна орис. От момента, в който го осъзнала, внимава с какви песни се захваща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР