С пазарното си лансиране в средата на годината, новият FORD TRANSIT

...
С пазарното си лансиране в средата на
годината, новият FORD TRANSIT
Коментари Харесай

FORD TRANSIT с увеличена с 80 килограма товароносимост

С пазарното си лансиране в средата на годината, новият FORD TRANSIT ще предложи на собствениците си редица иновативни решения, нараснали комфорт и функционалност, само че и още по-добра приложимост с помощта на увеличената си с до 80 кг товароносимост.

От FORD споделят, че TRANSIT ще помогне на операторите да бъдат още по-продуктивни, по-добре свързани и по-ефективни, а основен провинен за подобрената товароносимост на автомобила е сериозната стратегия за понижаване на общото тегло, през която е преминала колата. За задачата, екипът на марката са нанесли конструкционни промени по стотици елементи на Transit. Един от главните е предният похлупак на модела, който е изцяло алумуниев и посредством въвеждането на който са "спестени " 5.4 кг. Допълнително усъвършенстване от 14.7 кг е постигнато посредством обновяването на дизайна на задния мост при версията със задно задвижване, а 5.5 кг чрез въвеждането на нов тип стоманени джанти.

За първи път, бъдещите притежатели на Ford Transit ще могат да избират сред четири режима на работа посредством системата Selectable Drive- Eco Mode, Slippery Mode, Mud/Rut Mode и Tow/Haul Mode.

На спомагателна сигурност и спокойствие на пътя водачите на новия Transit могат да разчитат посредством на интегрирането на системи като адаптивен круз надзор, система за следване на пътното платно, система за известяване при заплаха от удар начело с функционалност за разпознаване на пешеходци, паркинг асистент и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР