С първото изречения забравете за разширените зеници и небрежните докосвания.

...
С първото изречения забравете за разширените зеници и небрежните докосвания.
Коментари Харесай

Кога един мъж е истински привлечен?

С първото фрази забравете за разширените зеници и небрежните докосвания. Мъжете, както и дамите, реагират с телата си на привличането, което съгласете си, може и да не докара до връзка и обич. Когато един мъж е същински притеглен, той го демонстрира с дейности, които ние жение рядко схващаме като белези за нещо съществено и значимо от негова страна.

Инстинктите работят и би трябвало първо да бъде регистрирано това. Каквато и визия за мъжествено държание да е наслагана във възпитанието и културата на един мъж, той реагира първо инстинктивно. И въпреки през днешния ден леко да одобряваме с неуважение закрилническите му пориви, тъй като сме еманципирани и печени дами, не трябва да ги омаловажаваме и пренебрегваме.

Привлечените прочувствено мъже:

Ви слушат. Всъщност началото на нещо по-сериозно е тъкмо ползата към това, какво говорите. За него е значимо какво ви вълнува, какво ви се е случило през днешния ден, какво си мислите. Но той не е въздържан слушател, който добре знае обстоятелството, че дамите обичат с ушите си. Той се включва, пуска смешки, размишлява с вас, връща топката и към себе си. Защото знае, че не просто желаете да бъдем слушани, а да беседваме. Искат го и те.

Ви включват в живота си. Не споделям, че ще ви запознае незабавно с родителите си, само че когато един мъж се открива през жена, желае тя да познава живота му, да познава приятелите му, навиците му. Кани я в дома си без да желае нещо от нея, в случай че и тя не покаже подготвеност или просто не се случи. Емоционално привлчените мъже желаят мнението ни за всякакви техни проблеми, за външния си тип, за работата и битовизмите.

Са зарижени за вас. От дребните поправки до помощ с покупките, от дребните разтривки по врата до най-семплите джентълменски жестове. Мъжете го вършат от образование, да, само че и не го вършат към всяка жена с грижа. Тук е моментът, в който доста дами бъркат, отклонявайки помощта на мъжете. Но като се изключи че би трябвало да се одобри с наслада, би трябвало да бъде възнаградена с усмивка, допиране. Това е отлична база за едни равнопоставени връзки, в които дамата усеща помощта и солидарността.

Искат да вършиме неща дружно. Защото желае да прекарва време с вас и да ви е хубаво. Тук се демонстрира една типично мъжка линия, която също не трябва да се задушава от еманципираното ни държание. Когато оставим на един мъж да възнамерява, той вади силата, ентусиазма си, творчеството си. Нека не предлагаме нашите сякаш по-добри хрумвания, а да одобряваме неговите или да ги дискутираме вероятно. Нека не организираме всичко, а да се оставяме да бъдем заведени някъде, сюрпризирани, впечатлени.

Не поставят секса преди всичко. Вярно е, че има доста буйни връзки, които най-често стартират на тази база, само че дълбокото привличане ще устои на физическото. Ще му е прелестно и единствено да се гушкате, заспивайки пред някой филм, ще му е прелестно да ви гледа по какъв начин се обличате и се разкрасявате, без да ви налетява. Не приемайте такива вечери като изгасване на желанието и досада. Това демонстрира единствено, че мъжът е спокоен с вас и цени компанията ви също толкоз, колкото тялото ви.

Просто са себе си. Мъжете си мислят, че като се преструват на такива, каквито хипотетично ни харесват - по-романтични, с цветята и подаръците, ние ги харесваме повече. Ангажираният мъж е просто себе си, тъй като знае, че единствено по този начин вие също ще го харесате същински. Мъжествеността е вътрешно качество, което е цялост от доста неща, само че най-главното е увереността. Дори да покаже уязвима страна, това е също част от неговата персона и би трябвало да я одобрявам, тъй като това е най-рядкото нещо, което може да направи.

Когато забележите такова държание в един мъж, бъдете сигурни, че нещата при него са съществени. И в случай че не изпитвате сходни неща, по-добре той да го разбере в точния момент. Не го променяйте, не си играйте с него, просто бъдете почтени с него. А в случай че и вие изпитвате същото - изпитвам завист ви, вие сте на прага на една обещаваща благополучие връзка.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР