С първо и второ място в отборното класиране и в

...
С първо и второ място в отборното класиране и в
Коментари Харесай

Пилотите на Старт М доминираха на рали кроса в Криводол /снимки/

С първо и второ място в отборното класиране и в дивизии 1 и 3 приключи за АСК "Старт М "/Криводол/ кръгът от националния шампионат по рали крос, който се организира в събота и неделя на писта "Строител " в Криводол. 32 водачи взеха присъединяване в оспорваната конкуренция, като финалите продължиха седем часа. Топлото време не изплаши хилядите фенове на този атрактивен спорт, а чудесно квалифицираната писта и джентълменското шофиране направиха надпреварата без произшествия. Няколко механически повреди бяха в границите на естественото в този спорт.
За първи път този сезон в дивизия 1 победи Иван Живков /Пожарния/ с Ауди 9 от АСК "Старт М ", следван от съотборника си Емил Минчев с "Хонда Сивик " и Иван Иванов с "Фолксваген Голф ". До финала не стигна Александър Томов, чийто автомобил се възпламени по време на финала.
В дивизия 2 първи стана Цветан Миков с "Хонда Сивик ", следван от съотборника си от Ботевград Владимир Димитров, а трети е Георги Василев от АСК "Старт М "/Криводол/.
Методи Тодоров победи в дивизия 1. Втори е Георги Кардашлиев от "Враца рейсинг " с БМВ комфорт, а трети Андрей Колев от АСК "Старт М ".
Купа Лада завоюва Данчо Алексиев от отбора на Криводол, следван от Цветелин Велков, а трети е Цветан Иванов от "Жико мотор спорт ".
Така двата тима на домакините окупираха стълбичката в отборното класиране, а трети е Жико мотор спорт.
Купите на спечелилите бяха връчени от кмета на Криводол Петър Данчев и президента на АСК "Старт М " Спас Спасов, а оспорваната конкуренция изгледа и националният представител Дилян Димитров.
Следващият кръг от шампионата ще се организира на 14 и 15 септември в с. Мадан, а последният старт е на 20 октомври във Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР