С първия уикенд на март търсим свежите идеи за модните

...
С първия уикенд на март търсим свежите идеи за модните
Коментари Харесай

3 идеи за нови изживявания на Mish Mash Fest - Spring Edition 2022

С първия уикенд на март търсим свежите хрумвания за стилните аксесоари, обновяването на това-онова у дома, а за какво не и за някоя нова потребна работилница? Пролетното издание на Mish Mash Fest - Spring Edition още веднъж събира най-интересните създатели на едно място – на ларгото пред Президентството с най-шарените и стилни щандове за ръчно направени хубости. Пролетният фест ще се състои на 5 и 6 март.

Заповядайте в спонтанното ателие с Кристина Тужарова за деца, отдадено на българските художници Иван Милев, Сирак Скитник, Николай Райнов, Никола Танев, Майстора. Ателието стартира в 11:30 и ще продължи до 13:30 ч. Децата могат да рисуват, колкото изискат. Цената е 10 лева на час.

Запишете се

На арт събитието може да закупите книгата " Майстора на цветовете " и да присъствате на плана за книга за деца, отдадена на художника Иван Милев. и на 5, и на 6 март от 11:00 до 11:30 ч. ще има показване на идейния план, а до момента в който книгата стане действителност, може да се запознаете с илюстрациите, да чуете част от текста или да си купите билет за книгата от предварителната продажба и по този начин да помогнете за отпечатването й.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР