С първия си сезон Западен свят успя да привлече много

...
С първия си сезон Западен свят успя да привлече много
Коментари Харесай

Изненадващото решение на HBO за Западен свят

С първия си сезон " Западен свят " съумя да притегли доста почитатели, които останаха с високи упования и към втори, само че през идващите два сезона като че ли обстановката се утежни, тъй като рейтингите паднаха фрапантно.

Дойде ли краят за " Западен свят "

Няма безконечни неща

И така през ноември разбрахме, че HBO са решили да прекратят сериала и да не продуцират пети сезон. И в случай че това беше до някаква степен предстоящо, то не можем да кажем същото за новината, че сериалът ще бъде отстранен от HBO Max.

Не само  " Западен свят " , само че също по този начин " Любовен живот " , " Палавници " и " Невъзможните " също ще бъдат отстранени от стрийминг платформата. Според Variety повода за това решение се корени в желанието на компанията да спести пари, които другояче би трябвало да изплати на актьорите и екипите, работили по сериалите, до момента в който те са налични в стрийминг платформата.

А тази потребност от икономисване идва от сливането между WarnerMedia and Discovery по-рано тази година. Идеята е през идващите три години да бъдат спесени към 3 милиарда $. Интересното е, че  " Любовен живот " и  " Палавници " са истински продукции на HBO Max, като " Любовен живот " даже бе първият сериал, продуциран от новата стрийминг платформа.

Колкото до " Палавници ", странното в тази ситуация е, че неотдавна сериалът бе възобновен за втори сезон. Но пък това е следващо доказателство, че в днещно време в Холивуд нищо не е несъмнено.
 Batgirl, Waner Bros. и решението на компанията да се откаже от кино лентата за Батгърл
Филмът за 90 милиона, който няма да види бял свят

Интересното решение на Waner Bros. за Batgirl

" Западен свят " и  " Невъзможните " обаче не са истински продукции нa HBO Max, само че явно не това е било водещо при решението за преустановяване и евакуиране от платформата. Все още не е ясно по кое време сериалите ще бъдат отстранени от HBO Max.

И говорейки за икономисване, би трябвало да кажем, че сега HBO имат три сериала, които са всичко друго, само че не и евтини. Това са " Домът на дракона ", " Еуфория " и " Последните оживели ", на които явно ще се залагат огромните очаквания за доходи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР