С първите по-топли и слънчеви дни моментално започнахме да си

...
С първите по-топли и слънчеви дни моментално започнахме да си
Коментари Харесай

Как да подготвим краката си за лятото

С първите по-топли и слънчеви дни мигновено започнахме да си представяме летните такива и всички благини около тях - дълги вечери, бира навън и боси крайници. Последното обаче може да се окаже проблем, в случай че навреме не се погрижим за следите от зимните месеци по тях.
 Снимка 413053

През зимата кожата на цялото тяло става по-суха и раздразнителна, само че краката страдат изключително доста, тъй като са жертва на по-слаба циркулация на кръвта. Така тялото гледа да резервира значимите органи " на топло ". Затова най-основната и значима крачка към красиви крайници е ексфолиацията.
 Как да реализираме блестящата кожа
Как да реализираме блестящата кожа

Защо би трябвало да употребявате метода „ суха четка “

Можем да я вършим по обичайния способ " суха четка ", с ултразвукова четка или пък с крем със наличие на алфа хидрокси киселини като гликолова, и млечна. Когато употребяваме четките е наложително по-късно да нанесем богат крем.

Следващата крачка е използването на щадящ автобронзант, който да прикрие дребни недостатъци като петна по кожата или забележими вени. Дерматолозите предлагат да използваме междинен колорит за по-естествен тип и никога да не прибягваме до солариум - една сесия в солариум подвига с 20 % риска да развием рак на кожата.
 Снимка 413055

Когато времето към този момент го разрешава, можем да демонстрираме краката си, като ги намажем преди този момент с кокосово масло или употребяваме артикул с блестящи частици, като известното олио Huile Prodigieuse на Nuxe.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР