С първа копка беше поставено началото на строително-монтажните дейности на

...
С първа копка беше поставено началото на строително-монтажните дейности на
Коментари Харесай

Добра новина! Нова спортна площадка за жителите на ж.к „Орбита“ в благоевградския кв. „Грамада“

С първа копка беше сложено началото на строително-монтажните действия на нова спортна площадка за стрийт фитнес. Спортното оборудване се намира в ж.к „ Орбита “, кв. „ Грамада “, в непосредствена непосредственост до детската площадка под ж.п. линията.

Инсталацията се състои от бетонова основа с размери 9,6 м на 9,1 м, покрита с ударопоглъщаща защитна настилка, върху която ще бъде инсталирано комбинираното стрийт фитнес оборудване, съчетаващо извънредно необятен набор от фитнес уреди, в това число и такива за хора в неравностойно състояние.

Площадката навън ще бъде със свободен достъп за всеки, който желае да спортува за здраве, професионално или за поддържане на добра физическа форма.

Изборът на мястото за създаване на спортната апаратура е изработен от компанията спонсор, след възложен от Община Благоевград лист с евентуално вероятни местоположения за реализация. Теренът е еднакъв, обкръжен с дървета, които образуват чудесна сянка през летния сезон. Районът е с огромна централизация на деца, младежи и хора от всевъзможни възрастови групи.

Финансирането на обекта е обезпечено от 8888.bg, водеща бетинг компания в страната, която взаимно с Община Благоевград поставя огромни старания за подкрепяне и насърчаване на спорта в града.

Съответствието на осъществяването, както и контрола на качеството при построяването ще бъде реализиран от специалисти към общинска администрация.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР