С парти по холивудски и последвал зрелищен купон до зори

...
С парти по холивудски и последвал зрелищен купон до зори
Коментари Харесай

Алисия весели Светлана Гущерова за ЧРД

С празненство по холивудски и последвал зрелищен ваучър до зори Светлана Гущерова означи рождения си ден през уикенда, а повече от 24 часа изненадите, които бе подготвил брачният партньор й Християн Гущеров, валяха една след друга, видя ПИК.
Светлана даде звук за празника си с празничен пост в обществените мрежи, секунди след среднощ на 21 декември. Специално за рождения си ден моделката си бе направила фотосесия, заобиколена от голям брой розови, червени и златни балони.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от SVETLANA (@svetlanagushterova) на Дек 23, 2019 в 9:55 PST

От текста на Гущерова стана ясно какъв е смисълът на аления балон "Love ", който държи на фрагмента - посветила е празника си на любовта, която извърши живота й в последните две години.

"Днес, на моя ден, аз знам, че и нищо да нямам, щом любовта е в сърцето ми, съм най-богата на света! Отминаващата 2019-та обилно ми сервира най-голямата премия – да обичам и да бъда обичана. От тази наша обич се роди едно малко сърчице, което през днешния ден бие в темп с нашите! За да ни научи, че тя, Любовта, е по-силна и по-ценна от всичко! Затова на моя ден си поисквам две неща – здраве за мен и моите близки, и Любов, която да изпълва сърцата ни! Happy Birthday to me! ", написа Гущерова.

Подаръците и изненадите от брачна половинка й започнаха още в първите минути на празника - десетки балони, голяма кошница с рози и името на някогашната племейтка, както и торта със следното обръщение: "Ти си сърцето ми, Светлана Гущерова! Честит рожден ден, обич моя, обичам те! ".

На празничната вечеря в ресторанта на 19-ия етаж на хотел "Маринела " Светлана събра най-близките си другари, а гостите ахнаха от метода, по който заведението бе декорарирано особено за рожденичката. Масата бе отрупана с букети аленочервени рози и свещи, а сантименталната атмосфера се допълваше от няколко стотин червени балони с хелии по тавана.

На любовна тематика бе и тортата с дървото на живота и любовта, с листа под формата на червени сърца. Празникът приключи с плевел ваучър в "Мегами ", където предстоеше същинската изненада за Гущерова. Същата нощ клубът не бе оповестил присъединяване на реализатор, само че за всеобщо учудване - и на рожденичката, и на гостите на заведението, на сцената се качиха Алисия и Ариа. Оказа се, че двете звезди са ангажирани от Християн за празненството на обичаната му жена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР