С парите идват и жените, казват хората. Някои наистина успели

...
С парите идват и жените, казват хората. Някои наистина успели
Коментари Харесай

Красивите бивши жени на най-богатите в света

С парите идват и дамите, споделят хората. Някои в действителност съумели мъже избират да имат до себе си по-скромна жена, която да не им похарчи цялото благосъстояние, каквито образци има по-долу.

Други влизат в историята с изключение на с достиженията си, и с най-скъпите разводи.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ НЯКОИ ОТ ТЕЗИ КРАСАВИЦИ И БОГАТИ МЪЖЕ

Марая Кери и Джеймс Пакър

Миналата година стана ясно, че идва краят на приказката сред Джеймс Паркър и Марая Кери. Милиардерът, който планираше обилна женитба с певицата, в последна сметка й сподели червен картон, тъй като дамата го побъркала с прищевки, в това число и с екскурзии за кучетата й.

Богаташът заплати прекомерно доста - и за нейната концепция за шоу „ Светът на Марая “. Звездата имала упоритостта да бие по известност Кардашиян, само че предаването й било цялостен неуспех. След разрива Марая получила единствено годежния пръстен, както и правото да резервира някои дарове. Бижуто коства цели 10 милиона $, тъй че не е изненадващо, че изпълнителката настояла да го задържи, като отплата за разрушеното си сърце.

Джеймс Пакър й сервира годежен пръстен с елмаз с тегло 35 карата

Това е трети провален съвсем брак за Марая Кери. Преди години тя бе омъжена за Томи Мотола, който я направи звезда, само че който заряза поради прекомерно огромните му условия. След това се събра с Ник Кенън, само че двамата се разведоха. Певицата бързаше да завърши развода, с цел да се събере с Джеймс Паркър, само че в последна сметка и тази й връзка претърпя неуспех.

The relationship is over for Buenos Aires recluse, James Packer, and fiance Mariah Carey.https://t.co/o3faxMa2KA
— Plaid Argentina (@Plaid_Argentina) 25 октомври 2017 година
Преди 4 години стана ясно, милиардерът и началник на News Corp

Рупърт Мърдок се развежда с третата си брачна половинка Уенди Дън Мърдок.

86-годишният милиардер призна тогава, че неговият брак с 48-годишната Уенди е непоправимо разрушен от повече от шест месеца.

Кои са звездите с най-скъпи годежни пръстени в историята

Австралийско-американският медиен магнат и родената в Китай американска бизнесдама се ожениха през 1999 година Новината за техния бракоразвод бе публикувана броени дни преди "Нюз корпорейшън " да бъде разграничена на две компании. Едната от тях поема издателския и медийния бизнес на Мърдок, а другата - развлекателния.

Дън има впечатляваща биография - тапия от бизнес факултета на Йейл, няколкогодишен трудов стаж в News Corp, постоянно упражняване на йога.

Богатството на медийния магнат надвишава 12, 3 милиарда $. Той е един от най-богатите хора в света.

Мърдок се среща с някогашната си жена през 1999 година, до момента в който тя работи за една от фирмите на Мърдок, който към този момент има няколко брака. Въпреки че той е с 38 години по-голям от Дън, те имат две дъщери. Разводът им по взаимно единодушие е прочут като един от най-скъпите в историята. Дън още държи мезонета в Манхатън на стойност 44 млн. $, а девойките им ще наследят една трета от имуществото на Мърдок.

Малко по-късно магнатът още веднъж мина под венчило

- той се ожени за четвърти път преди година, седмица преди да навърши 85 години. Новата му половинка е някогашната възлюбена на рок динозавъра Мик Джагър и Брайън Фери - Джери Хол. 59-годишната фешън икона, издокарана в рокля на Вивиан Уестууд за над 10 000 евро, разказа сватбата си като "абсолютно невероятна ".

#Rupert Murdoch-Jerry #HALL #Wedding & the... - #CameraPhone #Free #MurdochJerry #Sharing #Upload #Video- https://t.co/GIKaJ2CJqZ pic.twitter.com/kHNG2qKqvL
— Verity Hannigan (@celebritynewsio) 10 януари 2017 година
Двамата се врекоха в обилната лондонска резиденция "Спенсър хаус ", издигната от предците на починалата принцеса Даяна. Официалната гала се състоя ден по-късно в църквата "Сейнт Брайд ", известна като Църквата на публицистите или Духовния дом на медиите, тъй като се намира на "Флийт стрийт " до редакциите на няколко издания, измежду които в. "Таймс " и в. "Сън ".

На сякаш интимната гала се бе събрала част от артистичния хайлайф на Лондон, политици и предприемачи. Сред гостите бяха сър Майкъл Кейн, композиторът Андрю Лойд Уебър, художничката Трейси Емин, драматургът Том Стопард, Боб Гелдоф, някогашният член на "Ролинг стоунс " Бил Уайман и скандалната някогашна основна редакторка в империята на Мърдок Ребека Брукс. Свидетели на церемонията бяха и множеството от десетте деца на двойката - Мърдок има 6 от трите си предходни брака, а Хол - 4 от фронтмена на "Ролинг стоунс ". На сватбата беше и някогашната брачна половинка на Мик Джагър Бианка, която напусна Джагър поради изневярата му с Хол.

Най-новата световна двойка в Лондон се врече единствено два месеца, откакто оповести годежа си, а още няма и година откогато двамата започнаха връзката си предишното лято. Макар Джери Хол да беше дамата до Джагър цели 22 години (9 от които официално), през 1999 година бракът им беше разгласен от съда за нереален. Моделът е родена в оскъдно семейство в Тексас. Баща й е камионджия и пияч, който тя не запомня с положително. През 1978 година 21-годишната Джери взе участие в фешън шоу. "Понякога си мисля, че в края на подиума стои верният човек, който ще ме води надалеч от цялата тази полуда ", моли се тя тогава. И молитвите й наподобява са чути.

От развода си с Джагър тя завоюва 40 милиона $.

И още нещо за някогашните съпруги на Мърдок - разводът му с втората му жена Анна, стана най-скъпият в история - 1,7 милиарда $.

Милиардерът Илон Мъск се разведе и то два пъти с актрисата Талула Райли.

Основателят на високотехнологичните компании SpaceX и PayPal и Tesla Motors и британката се ожениха за първи път през 2010 година, след което се разведоха през 2012-та, с цел да сключат брак още веднъж година по-късно.

イーロン・マスクって、同じ人(女優)と2回結婚&離婚しているんだ…そしてその人の前の奥さんとの間に5人の子供 / Elon Musk and Talulah Riley Divorced: Report https://t.co/ArkWXR5jDF
— 傭兵的自営業 (@j_sato) 16 януари 2017 година
Според слуховете връзките сред съпрузите са мощно влошени от края на 2014-та, а двамата не живеят дружно от шест месеца.

30-годишната Талула, позната от филмите „ Тор: Светът на мрака “, „ Гордост и предубеждения “ и „ Генезис “ и роденият в Южна Африка Илон, който също по този начин има американско и канадско поданство, се развеждат за повторно.

Предприемачът също се е пробвал като артист. Той имаше дребна роля в „ Железният човек 2 “ и е взел участие в сериала „ Теорията за Големия гърмеж “. Мъск и Райли нямат деца, само че той има петима сина от предходната си брачна половинка – Жюстин Мъск.

Преди месеци стана ясно и че Мъск е взел решение да завърши

sвоите връзки с актрисата Амбър Хърд, която е и някогашна брачна половинка на Джони Деп. За раздялата на горещата в последните месеци двойка заяви "Дейли Мейл ". Мъск схванал за някои особености в държанието на приятелката си, които се оказали неприемливи за него. "Амбър може доста добре да манипулира и да бъде егоистична. Илон се върна в Лос Анджелис, до момента в който тя от своя страна "ближе раните си " в Австралия ", цитира изданието своя събеседник.

Dear internet, Amber Heard and Elon Musk really want you to know they're a thinghttps://t.co/GmVDDsdQbb pic.twitter.com/DQryVzVu1F
— Thabo Mlombi (@cefu_jali_zaphe) 21 септември 2017 година
С 13,9 милиарда $ Мъск е класиран на #21 в листата на Forbes на най-могъщите хора в света.

Следващата история е за една арабска приказка.

Амира Ал Талил е някогашна брачна половинка на саудитския принц Ал Уалид бин Талал. Тази свободолюбива хубавица в действителност не се вписва в порядките на строго мюсюлманската страна, в която е родена и живее. Красивата Амира с маслинени очи и матова кожа е получила образованието си в Съединени американски щати, отхвърли обичайното ислямско облекло и етикет и акцентира европейския си жанр. За смут на кралското семейство отхвърля да употребява услугите на водач, ами има персонален автомобил, който ръководи сама.

Красавица с мъжа си и принц Чарлз:

In case you dont believe it is me here is a rare photo of me. With prince charles. Not a pepper guy. He just like salt.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР