С пълна сила продължават коментарите около сватбата на принц Хари

...
С пълна сила продължават коментарите около сватбата на принц Хари
Коментари Харесай

Мрежата прегря от тези СНИМКИ на бившата на принц Хари по време на сватбата!

С цялостна мощ не престават мненията към сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. На изисканата гала се откроиха и някогашните приятелки на новия херцог на Съсекс. Едната от тях е Челси Дейви. Двамата имаха бурна връзка, в която имаше раздели и събирания. Но дефинитивно завърши през 2011 година. Въпреки раздялата Хари и Челси резервираха положителния звук в връзките си.

Още по време на церемонията, доста от феновете снимаха Челси на тв приемниците си и я пуснаха в обществените мрежи със занимателни текстчета, които назовават мемета. Шеговитите мнения се зародиха от метода по който някогашната на Хари гледа него и Меган пред олтара по време на брачната клетва.

Потребители направиха колаж с репликата: " Това трябваше да съм аз ".




Сравниха я даже с известната лисица, с която съпоставят всички фотоси с обезверени хора.






Не е за поверие какво направи Джордж Клуни на кралската женитба! Подхвана Меган и Кейт Мидълтън и...



На сватбата присъстваше и друга някогашна другарка на Хари – Кресида Бонас. Тя е модел и актриса, а връзката им продължи две години. Бонас дойде на събитието с извънредно цветна рокля.

Астролог с черна прогноза за брака на Меган и Хари, разкри какво извънредно нещо ще ги споходи едвам след година!

Това не е първата кралска женитба, на която младоженецът кани някогашните си половинки. На сватбата си принц Уилям направи същото, а още по-назад във времето някогашните половинки на принц Чарлз също участваха на тържеството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР