С пълен военен церемониал ръководството на Министерство на отбраната и

...
С пълен военен церемониал ръководството на Министерство на отбраната и
Коментари Харесай

Траурно шествие в памет на ген. Андрей Боцев

С цялостен боен парад управлението на Министерство на защитата и целият генералитет изпрати с траурно шествие началника на защитата военачалник Андрей Боцев. Той умря на 60-годишна възраст в четвъртък.

Тленните остатъци на военачалник Андрей Боцев бяха изнесени от Министерството на защитата и ескортирани от бронирана машина на сухопътните войски – там, където мина животът и кариерата на началника на защитата.
Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС
Стотици близки другари и сътрудници на военачалник Боцев са във Военния клуб, с цел да се простят с него и с цел да го изпратят в последния му път.

Генерал Боцев беше отпред на Щаба на защитата три години. Той ще бъде запомнен с честната си работа в Сухопътните войски, с кардиналното си отношение и воля за решение на проблеми във Въоръжените сили, с достойния образец на пълководец, угрижен за своите подчинени, споделят от Министерството на защитата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР