С отстраняването на Валери Жаблянов ГЕРБ неглижира проблемите в страната.

...
С отстраняването на Валери Жаблянов ГЕРБ неглижира проблемите в страната.
Коментари Харесай

Лечева: С Жаблянов власта заглушава проблемите

С отстраняването на Валери Жаблянов ГЕРБ неглижира проблемите в страната. Вижте последните - оставките в зравеопазването и закриването на лечебни заведения, абсурда с шефа на здравната каса. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Весела Лечева. Другите партии гласоподаваха срещу Жаблянов, тъй като са патерици на ГЕРБ, под натиска на ГЕРБ.

Днес гневно бранехме демокрацията. Днес ГЕРБ ни демонстрираха по какъв начин не трябва да се ръководи страната. Начинът, по който работят ръководещите е отвън всевъзможни демократични правила, сподели още Лечева по БТВ. Тя акцентира, че през днешния ден е била отнета думата на опозицията. „ Оставката на зам.-председателя на Народното събрание Валери Жаблянов бе поискана без законови и съществени причини “.

„ Оценката на комунистическия режим сме я дали доста от дълго време още през 1991 година по връзки на издевателствата и закононарушенията, само че би трябвало да гледаме напред, да се учим от историята и да не повтаряме грешките. Считам, че оценката и изречението, което даде мотив за гневни конфликти, в него не се състои оценка, а това са обстоятелства от българската история “, разясни Лечева.

Тя разяснява и конфликта сред президента Радев и премиера Бойко Борисов. Аз съм на страната на обективността. Това,което се пробва министър председателят е да остане водач в пространството и страхът, който витае, че не е неоспорим водач, го карат да омаловажана триумфите на президента. Лошо бе внушението, че в другата постройка има хора, които му пишат речите, поставят му думи в устата. Това бе грозно подстрекателство, уточни Лечева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР