С отслужването на водосвет за здраве, благоденствие и успех в

...
С отслужването на водосвет за здраве, благоденствие и успех в
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Божурище Мартин Асенов: Имам добрите идеи и енергията да работя за развитието на общината

С отслужването на водосвет за здраве, благополучие и триумф в църквата „ Света Троица “ започва акцията си за локални избори 2019 претендентът на локалната коалиция ГЕРБ(СДС) – община Божурище, Мартин Асенов.

По-късно в читалище “Христо Ботев 1934” се състоя формалното разкриване. Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ – София област и министър на туризма Николина Ангелкова показа кандидатурата на Мартин Асенов. „ Имаме потребност от нови лица – морални и почтени, с цел да развиваме общината дружно. Мартин има доверието на Политическа партия ГЕРБ, той е нашият претендент, който ще води община Божурище напред “, съобщи Ангелкова.

Официални посетители на откриването бяха Борислав Борисов - зам.- регионален координатор на ГЕРБ и кандидат-кмет на с. Петърч, Трайко Младенов – претендент за кмет на Политическа партия ГЕРБ в община Костинброд, доктор Атанас Тенев - ръководител на Общинския съвет в Костинброд, Юлиян Леков - ръководител на СДС-София област и други.

В емоционолна тирада Мартин Асенов показа своите цели за четеригодишното ръководство: „ За мен Божурище е идея, тъй като пребивавам тук и желая да остана тук. Имам положителните хрумвания и силата да работя за развиването на общината. Да успеем дружно! “

Пред цялостната зала бяха показани претендентите за общински съветници в листата на обединението, както и претендентът за кмет на с. Пролеша - Росен Ризов и претендентът за кмет на с. Хераково -Николай Митров.

Жители на общината, партийни членове и симпанизанти имаха опция да зададат въпросите си и да беседват с претендентите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР