С отпадането на извънредното положение ЕНЕРГО-ПРО възстановява редовния график за

...
С отпадането на извънредното положение ЕНЕРГО-ПРО възстановява редовния график за
Коментари Харесай

Енергото продължава да разсрочва сметките на клиенти в затруднено положение

 С отпадането на изключителното състояние ЕНЕРГО-ПРО възвръща постоянния график за заплащане на употребяваната електрическа сила. Всички фактури, издадени след 13 май, ще бъдат с нормалния период на заплащане за битови клиенти. Информация за периодите за заплащане на дължимите суми се съдържа във всяка издадена от ЕНЕРГО-ПРО Продажби фактура.

В последните два месеца сдружението подходи обществено отговорно и не прекъсваше електрозахранването на клиентите при неплатени сметки. В сложната икономическа обстановка, в поддръжка на потребителите на електрическа енергия с финансови усложнения, ЕНЕРГО-ПРО почете молбите за разсрочено погасяване на отговорности на кандидатствалите битови и икономически клиенти, които дават отговор на критериите за разсрочване. Компанията благодари на всички свои клиенти за виновното държание в изискванията на рецесия. С цел гарантиране на стабилността на електроенергийната система ЕНЕРГО-ПРО приканва за постоянно възнаграждение на месечните отговорности, с цел да няма струпване на по-големи от нормалните суми и нежелани изключвания на електрозахранването поради неплатени сметки след 24 май 2020г.

Процедурата за разсрочване на отговорностите остава облекчена и дава опция при нужда клиентите да договорят самостоятелна скица за заплащане на дължимите суми. За задачата те би трябвало да се свържат с сдружението на телефон 0700 800 61, да посетят център за обслужване на клиенти или да изпратят имейл на адрес [email protected].

ЕНЕРГО-ПРО Продажби дава на своите клиенти опция и за онлайн разплащания на отговорностите за употребена електрическа сила. На интернет адрес https://vp.energo-pro.bg/ достъпен и от банер на началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО, притежателите на дебитни и кредитни карти имат опция по едно и също време да ревизират размера на своето обвързване за употребявана електрическа енергия и да го платят незабавно, несъмнено и комфортно. Актуални остават и останалите способи за заплащане на отговорности към ЕНЕРГО-ПРО:

1. По банков път - посредством пряк дебит, посредством банкомат и функционалността bPay (код на ЕНЕРГО-ПРО: 50003), посредством платежно разпореждане по сметката на ЕНЕРГО-ПРО в УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG80UNCR70001523953311, BIC: UNCRBGSF, като в съображение за заплащане се показва потребителски номер.

2. В брой на място в Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi, в Български пощи или на касите на EasyPay и FastPay.

3. По интернет посредством Epay или електронно банкиране на обслужващата банка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР