С отличието на Българска телеграфна агенция Бялата птица за значим

...
С отличието на Българска телеграфна агенция Бялата птица за значим
Коментари Харесай

Бялата птица на БТА отиде при кмета на Видин

С оценката на Българска телеграфна организация " Бялата птица " за важен публичен принос във Видин беше награден през днешния ден кметът на община Видин Огнян Ценков. 

" Не една, а цяло ято " Бели птици " би трябвало да дадем на кмета на Видин Огнян Ценков. Видин е към този момент академични град, с помощта на напъните му. Липсата на академично наличие през годините тук беше осезаема. Сбъдна се една остаряла фантазия на видинчани, беше отворен един нов прозорец със основаването на филиал на Русенския университет ", сподели генералният шеф на Българска телеграфна агенция Максим Минчев, който връчи премията на гала в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция.

Във видинския филиал на Русенския университет учат повече от 450 студенти.

През последните три години в града бяха възродени и културните фестивали, за трета година в града ще се организира Фестивал за опера и балет. От началото на своя мандат кметът на Видин всеки месец подарява персонални средства за благотворителни дела, подкрепя самотни и надарени деца, възрастни хора, спортисти и други По план на община Видин следва да бъде възобновена постройката на Синагогата, която е на 125 години, показва Българска телеграфна агенция.

" Радвам се, че мога да споделя този миг с всички вас, тъй като " Бялата птица " символизира вярата, вярата в положителното ", сподели при приемането на премията градоначалникът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР