С отличието "Лекар на годината 2018" ще бъде награден акад.

...
С отличието "Лекар на годината 2018" ще бъде награден акад.
Коментари Харесай

Акад. Дамян Дамянов ще получи приза Лекар на годината 2018

С оценката "Лекар на годината 2018 " ще бъде награден акад. Дамян Дамянов. Това заяви ръководителят на Българския лекарски съюз (БЛС) Иван Маджаров. Награждаването ще бъде довечера на публична гала.

Отличието е златен знак, направен в Монетния двор.

Първата премия "Лекар на годината " беше връчена през 2003 год., напомни доктор Андрей Кехайов от съсловната организация, оповестява Българска телеграфна агенция.

За принос в развиването на новаторската медицина ще бъдат наградени доцент Мариета Кътева от болница "Софиямед " и доцент Иглика Михайлова от Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология /УСБАЛО/. За дългогодишна активност в региона на медицината и принос в развиването на дадена област награди ще бъдат връчени на проф. Драган Бобев, дълготраен началник на Детската болница по онкохематология, доктор Иван Гаврилов от УСБАЛО, доцент Захари Захариев от болница "Св. Георги " - Пловдив, доктор Иван Ценев от болница "Царица Йоанна-ИСУЛ ", проф. Виолета Димитрова от Александровска болница, Виолета Димитрова от "Майчин дом ", Евелина Пазванска от Четвърта МБАЛ, проф. Елисавета Наумова от Александровска болница.

Наградата "Мениджър на годината " ще получи шефът на болница "Пирогов " проф. Асен Балтов.

Петима млади лекари ще бъдат отличени с премията "Ти си нашето бъдеще ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР