С откриването на благотворителна изложба-базар с рисунки на деца и

...
С откриването на благотворителна изложба-базар с рисунки на деца и
Коментари Харесай

Деца и студенти подредиха изложба в подкрепа на болно дете във Видин

С откриването на благотворителна изложба-базар с рисунки на деца и студенти, в Художествената изложба във Видин бе даден старт на акцията по набиране на средства за лекуването на Моника Димитрова, която се нуждае от бъбречна трансплантация. Второкласничките Деа-Катрин Крумова и Сияна Борисова са нарисували по една картина за благотворителната идея.
"Аз нарисувах една коледна картина със Снежен човек, Дядо Коледа и къщи. Аз нарисувах зимна картина, която е с къщата на Мечо ", споделиха децата.
На благотворителната изложба-базар имало и доста донори.
"Не си купихме нищо, единствено оставихме парички. Ще отидем на другия благотворителен базар и там ще си вземем нещо. Желая й триумф и бързо излекуване. Реших на драго сърце да поддържа нашата съгражданка, която има потребност от помощ така и така сме малко хора във Видин, би трябвало да се поддържаме ", споделят част от посетителите на изложбата.
За трансплантацията в чужбина са нужни 76 000 лв., с които фамилията на Моника не разполага. Следващото събитие от акцията е на 16 декември в спортна зала "Фестивална ", когато ще бъде проведен коледен благотворителен базар. Същият ден от 18 часа в Спортната зала ще бъде благотворителният концерт "Коледни звезди за Моника " с присъединяване на най-хубавите видински детски сформира. На 18 декември е заключителното събитие - благотворителен базар, който ще бъде спретнат в Търговския център.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР