С отбори от четирима, с участието на поне една жена,

...
С отбори от четирима, с участието на поне една жена,
Коментари Харесай

Нестандартен турнир по плажен волейбол вдигна градусите в Крапец и Варна

С тимове от четирима, с присъединяване на най-малко една жена, стартираха шампионатите по плажен волейбол от веригата Red Bull BEAT4.

Миналия уикенд се организираха първите два шампионата от надпреварата, проведено взаимно от Red Bull и Volley Mania, като домакини бяха Крапец и Варна.

Ветровитото време не смути искащите да се допрян до необичайния формат за тимове по четирима в Крапец и там се включиха осем отбора. Кулминацията беше вълнуващият край, в който Черешка победи с 2:1 Exit.

На идващия ден Алеко - парти-джипът на Red Bull, придвижи купона край бар " Рапонги " във Варна. Общо 13 тима се включиха във вълнуващия шампионат и демонстрираха забележителните си умения. Най-добри бяха състезателите от Beach Team Mirage, които завоюваха с 2:0 против Туршия във финала.

Сега Red Bull BEAT4 се насочва към идващите си два шампионата - на 17 август на Какао бийч и на 18 август на бар Перла край Приморско. Завършилите на първите три места във всеки от шампионатите ще играят във финалния шампионат на 19 август на бар Перла край Приморско. Шампионът ще завоюва огромната премия - посещаване на мачове в Милано от международното състезание по волейбол за мъже от 21-23 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР