С оставката на Валери Симеонов се получи някакъв холивудски финал.

...
С оставката на Валери Симеонов се получи някакъв холивудски финал.
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Бойко Борисов е уморен политически, не изключвам варианта да подаде оставка

С оставката на Валери Симеонов се получи някакъв холивудски край. Сега всички обичат Симеонов, тъй като той освободи Борисов от тегобата да ръководи с него. Майките с тяхната идея завоюваха. Така в студиото на "Денят стартира с Георги Любенов " психиатърът доктор Николай Михайлов стартира своя разбор на политическата обстановка в България.
Сега самият Симеонов се пробва през една маневра, която прозвуча в изказването му нощес, да завоюва от това, че напуща властта, с цел да се приготви за реванш. В неговия случай това значи да се показа доста добре на изборите, което значи да получи заем на доверие, без значение от зле настроените към него медии, продължи с коментара си доктор Михайлов.
Той означи, че хората към този момент са наясно, че "политическата класа най-общо, дори и да желае, не разполага с принадлежности да работи в полза на хората ".
Те - хората, са за властта, а не властта за хората. Това е фундаментално разбиране, вътрешен глас, шестваща по жълтите павета, сподели анализаторът.
Според него оставката на вицепремиера Симеонов не е победа за Бойко Борисов.
"Той е един изтощен политически човек, доста изтощен. Той живее в тв приемника като на палатка в продължение към този момент 15-16 години и е в непрекъсната импровизация, в някакъв моноспектакъл на личната му наложителност ", съобщи анализаторът.
За него това, че "Бойко Борисов е на власт към момента, върви през една ефикасна от негова страна реторика, че няма опция ".
"Той плаши. Той споделя: "Не ме питайте, тъй като това, което следва, е призрачен сън ", продължи доктор Михайлов.
Коментаторът съобщи, че е изцяло допустимо Борисов още веднъж да подаде оставка, "защото е в неговия жанр ".
"Той не обича да ръководи ненавиждан - това е на сантиментално ниво, а обича да пресмята на политическо ниво какви са възможностите му да завоюва идната власт в случай, че му се изплъзва тази. Той ще напусне тази власт, с цел да се появи с резултата на носталгия "къде е Бойко ", изясни доктор Михайлов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР