С остър коментар на думите на Радан Кънев за провал

...
С остър коментар на думите на Радан Кънев за провал
Коментари Харесай

Новаков към Радан Кънев: Струма ще я има

С изострен коментар на думите на Радан Кънев за " неуспех " на Автомагистрала " Струма " излезе евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

" Няма по какъв начин различен все да е отговорен, в случай че удостоверяваме най-тъпите клишета за нас българите, и то от Екологичен потенциал. Без значение дали Григор е изнемощял от Уимбълдън, или Европейска комисия желае спомагателни уточнения за Автомагистрала „ Струма “, преди да я финансира. И двете са преодолими. Истинският проблем е, когато се нападаме един различен при първата компликация. Истинският проблем е, когато го вършат политици ", разкритикува той сътрудника си.

Преди дни Кънев излезе с коментар в обществената мрежа, че Автомагистрала " Струма " е неуспех на Борисов и Европейска комисия не утвърждава плана поради редица пропуски.

" Над нагона за повече лайкове стои България и ползата на народа. И може да подобавам със студентска доверчивост, само че мисля, че хората са ни пратили първо да служим на този интерес, след това на егото си. За тази цел обаче би трябвало да си кадърен да ги различаваш ", сподели евродепутатът от ГЕРБ.

" Автомагистрала „ Струма “ би трябвало да има и ще има. Въпросът е от коя страна ще запишем имената си, Радан - на тези, поради които я има, или на тези, макар които я има ", приключва Андрей Новаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР