С още едно бебе се увеличи днес отборът на момиченцата,

...
С още едно бебе се увеличи днес отборът на момиченцата,
Коментари Харесай

Още едно момиченце се роди чрез донорската инвитро програма на Столична община

С още едно бебе се усили през днешния ден тимът на момиченцата, родени с помощта на донорската инвитро стратегия на Столична община. Родителите я нарекоха Мария.

19 са към този момент децата, които се родиха в София благодарение на тази стратегия - 7 девойки и 12 момчета. През август още едно семейство чака това благополучие и то в двойна доза, оповестиха фондация "Майки за донорство ".

Още едно момиченце се роди посредством донорската инвитро стратегия на Столична община

От 2015 година насам всяка година Следствен отдел към окръжна прокуратура подкрепя дами с репродуктивни проблеми по програмата, която бе основана взаимно с организациите "Майки за донорство " и "Искам бебе ". В бюджета на София се плануват по 70 000 лева годишно за финансиране на част от нужните инвитро процедури.

Първото дете на донорската инвитро стратегия - Самуил тази есен ще навърши 4 години.

Специална комисия от лекари и специалисти преглежда документите на всички претенденти за донорската стратегия. През юни и юли бяха утвърдени общо 8 двойки, в които дамите се нуждаят от инвитро с донорски яйцеклетки, с цел да станат майки. Новите кандидатури ще бъдат разисквани през идващите седмици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР