С Определение на Плевенски окръжен съд от 25 септември 2019

...
С Определение на Плевенски окръжен съд от 25 септември 2019
Коментари Харесай

Родителите на кандидат за общински съветник в Мездра източиха фирма /факсимиле/

С Определение на Плевенски областен съд от 25 септември 2019 и вписано в Търговския указател на 26 септември 2019 година бащата на претендента за общински консултант от Политическа партия ГЕРБ в Мездра - Грегор Данков, е отхвърлен от служба като изпълнителен шеф на „ Екоинд” АД и член на съвета на шефовете на предприятието заради обстоятелството, че в предприятието липсват 1 931 000 лева /един милион деветстотин тридесет и един хиляди лева/.
Владислав Данков, досегашен Изпълнителен шеф на „ Екоинд”, е подписвал контракти за заем със брачната половинка си - юрист Данкова, която е в процедура на лишаване на адвокатските й права. Договора за заем е с бомбастичните 17 % месечна рента и неустойки. Плевенският областен съд е решил, че тези дейности на родителите на Грегор Данков заплашват „ Екоинд” АД със вреда от още над 600 000 лева, т.е. общата вреда за предприятието ще надвиши 2,5 млн. лв..
Пишман адвокатката Данкова прави 3 несполучливи опита да впише в Агенцията по вписвания необикновен залог на дружество на „ Екоинд” АД в нейна изгода, забележете, единствено с подписите на брачна половинка си Владислав Данков, който има едвам 34 % от акциите на предприятието и нейния автограф.
Това е жестоко закононарушение - опит за кражба на дружество и затова самостоятелният съд е взел такова решение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР