С огромни усилия успяхме да приемем закони, които да диверсифицират

...
С огромни усилия успяхме да приемем закони, които да диверсифицират
Коментари Харесай

Борисов: Позицията на ГЕРБ е - санкции

С големи старания успяхме да приемем закони, които да диверсифицират на 100% горивото ни за двата нуклеарни реактора, тъй че да се откъснем от нуклеарната енергийна взаимозависимост. Приехме закон, с който да се закупят два реактора. Ние сме по-напред от полския план, можем да употребяваме неотложно междуправителствено съглашение със Съединени американски щати.

Така работи ГЕРБ. Това е позицията на ГЕРБ – за наказания. Колегите от „ Да, България “ клечат да се молят против нас. Техните остри заявления и шумни тупаници пред президентството не носят безусловно нищо. Нашето държавно управление вкара България в Европейския банков съюз и в чакалнята на еврозоната.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Вие къде ни вкарахте, с изключение на в рецесия, рецесия, рецесия “, съобщи Борисов. По думите му виновниците не са в президентството, а пред президентството.

Той акцентира, че президентът Румен Радев е принципен човек. „ Кой внесе закона за Северна Македония, кой внесе закона, с цел да изгони медиаторите, кой оказва помощ най-вече на Украйна, кой мисли за същинска диверсификация “, добави водачът на ГЕРБ.

„ Отидох и купих 20% от терминала за полутечен газ в Александруполис “, посочи той и добави, че незабавно би трябвало да се влага, освен да се взима капиталова такса, с цел да може незабавно да се черпи, тъй като това е диверсификацията.

Преди това Борисов изрази съболезнования към Турция и Сирия.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР