С огромна тъга искам да съобщя, че майка ми почина

...
С огромна тъга искам да съобщя, че майка ми почина
Коментари Харесай

Елтън Джон се сбогува с майка си

С голяма горест желая да оповестя, че майка ми умря тази заран. Видях я едвам предишния понеделник и съм в потрес. Спокойно пътешестване, мамо. Благодаря ти за всичко. Ще ми липсваш толкоз доста. С обич! Елтън “ - това написа 70-годишният поп реализатор в Инстаграм.

Скръбната новина за гибелта на майка му е още по-шокираща за него, тъй като двамата се сдобриха и възобновиха контактите си едвам преди няколко месеца. В продължение на близо 10 години те не поддържаха никакви връзки.

Всичко стартира откакто през 2008 година тя не се съобрази с молбата на сина си да спре всевъзможни контакти с двама техни остарели другари. По-късно в изявление тя съобщи, че съгласно нея брачният партньор на Елтън Джон Дейвид Фърниш се е опитал да поеме надзор над живота на сина й, като той бил причина за влошените им връзки. Освен това, Елтън по този начин и не сметнал за нужно да я уведоми, че е станала баба, откакто с Дейвид Фърниш се снабдиха с двама синове посредством сурогатна майка.

Каквито и да са били аргументите, който и да е бил отговорен, сигурно Елтън Джон съжалява в този момент за пропиляното време.

Източник: eva.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР