С огромен гардероб от 13 куфара обиколиха България при първото

...
С огромен гардероб от 13 куфара обиколиха България при първото
Коментари Харесай

Мис Китай обиколи България с 13 куфара

С голям дрешник от 13 куфара обиколиха България при първото си посещаване в Европа Мис Китай Вселена - 2019 Роузи Джу Син, основният дълготраен дизайнер на състезанието " Мис Китай Вселена " - Лили Джанг, заместител секретарят на китайската Камара за произвеждане и търговия със СПА артикули и козметика - Сю Инг и консултантът по правни, капиталови и други интернационалните въпроси на Асоциацията на Китайските Туристически Журналисти - адв. Асен Велинов. Те са в България по покана на продуцента Миглена Ангелова за популяризация на България в Китай като туристическа дестинация.



Автомобилите, бяха подсигурени със съдействието на БМВ България. Красавиците от Китай се радват на седалки с масаж, комфортни места за краката, особено отморяващо осветяване, музикална система с съвършен тон и доста други екстри, които и за тях бяха нови.

Благодарение на това посещение обектите, посетени от китайските посетители, ще бъдат включени в китайска букинг платформа за самостоятелен туризъм, чийто оборот за предходната година е над 100 млн $. Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в региона на туризма.
Снимки: Дико Йорданов

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР