С огромен брой различни опции, може да бъде наистина трудно

...
С огромен брой различни опции, може да бъде наистина трудно
Коментари Харесай

Как да съчетаете перфектно обувките си с всякакъв вид дрехи

С голям брой разнообразни варианти, може да бъде в действителност мъчно да планирате страховит екип. Въпреки всичко има някои елементарни правила, които тряба да спазвате при подбирането на облеклата, с цел да създадете собствен личен жанр и да се чувствате удобно в облеклата си.

Ще ви представим няколко елементарни правила за съчетание на цветовете.

Бели панталони

Бялото е повсеместен, главен цвят, който си подхожда с всичко. Въпреки това, не трябва да носите бели панталони с черни обувки, както при ежедневни, по този начин и при публични мотиви. Определено няма да изглеждате добре и това комбиниране издава липса на добър усет.

Сиви панталони

Можете да комбинирате сив панталон с всички съществени цветове на обувките. Това е в действителност комфортно, тъй като можете да ги съчетаете с всичко, без да се притеснявате по какъв начин ще изглеждате. Можете да комбинирате сивото с безусловно всеки различен цвят и ще изглеждате стилно без доста старания.

Черни панталони

Общоприето е, че черното отива на всичко. Но не всичко отива на черно. Както към този момент споменахме, не комбинирайте черно с бяло. Същото предписание важи и за всички нюанси на кафявото. Ако желаете да изглеждате добре, комбинирайте черното с ярки цветове.

Бежови панталони

Когато носите бежови панталони, съчетайте ги с чифт светли обувки. Не комбинирайте бежови панталони с черни обувки.

Светло кафяви панталони

Черни и сиви обувки не биха подхождали на кафяви панталони. Може да експериментирате със зелени или обувки цвят бордо.

Тъмно кафяви панталони

Този цвят е един от най-трудните за съчетание. Цветовете сиво и черно, както и всички нюанси на алено и лилаво са неразрешени. Интересен избор може да бъде зелено или мрачно синьо.

Сини панталони

Всеки дънков плат, без значение дали е ярък или мрачен, си подхожда с всичко.

Зелени панталони

В този случай, единственият цвят, който може да скапе вашето облекло, е зелен. Чувствайте се свободни да експериментирате с всичко останало.

Червени панталони

Червеното отива на доста други цветове, като се изключи лилаво и мрачно кафява. Можете даже да ги носите със зелени или сини обувки. Ако обичате класиката, заложете на сивото.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР