С оглед началото на летния сезон компании в логистичния, развлекателен

...
С оглед началото на летния сезон компании в логистичния, развлекателен
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

С оглед началото на летния сезон компании в логистичния, развлекателен и ресторантьорски сектори оферират работни места. Повечето от тях са одобрени имена в своята сфера на активност и оферират отлични условия на работа. Предложения за работа има и измежду редица задгранични компании с офиси в България.

Art Club



Вече съвсем 30 години събира на едно място същински хора, работещи и пътешестващи. Предлага качествено обслужване и продукти и се пробва да даде на всеки повече в сравнение с се чака. При нас можете да релаксирате, да опитате нещо свежо от кухнята и бара, да послушате музика онлайн, да се срещнете с обичан човек и, най-много, да се почувствате като вкъщи си. Свържете се с нас за резервации, информация за идни събития или в случай че желаете ние професионално да организираме вашия празник при нас. Очакваме ви!

Вижте свободните позиции на Art Club

One Motion Logistics



One Motion е доверено име, с над 5-годишен опит, предоставящ логистични решения на водачи на пазара в Обединеното кралство и Европа. С голям брой канали за систематизиране и превозвачи One Motion е в положение да приложи решение на всевъзможни логистични спънки на всички места в Европейски Съюз. Основната част от нашите действия е доставка на личен състав и съоръжение, ръководство и доставка на услуги в цяла Европа. Работим с някои от най-големите търговци на дребно в Обединеното кралство и сме задоволително гъвкави, с цел да приветствамe даже по-малките клиенти, подкрепяйки техните цели, с цел да могат те да порастват. Нашите системи и процеси са стандартизирани за скорост, само че гъвкаво адаптируеми за клиентa.

Вижте свободните позиции на One Motion Logistics

КЕЙ Европейски Съюз ГРУП ООД



Табиет съчетава богато меню с висококачествени ястия и питиета, съвършено обслужване и персонално отношение към всеки клиент. Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените артикули, които основният готвач сортира персонално.

На клиентите се предлага многообразие от добре подбрани предястия, съществени ястия и свежи десерти. Всичко това може да бъде съчетано с богата селекция от над 120 виновност от всички лозаро-винарски райони на България и някои изпитани и подбрани с усет виновност от Италия, Франция, Нова Зеландия, Испания и Южна Африка.

Вижте свободните позиции на КЕЙ Европейски Съюз ГРУП ООД

ТРАНС СПЕД БГ ООД



Извършва интернационален авто превоз. Комплексните транспортни услуги са от и до всички дестинации в Европа, Оперативно-наблюдателно дело, Близкия изток и Турция, страната. Извършваме ежеседмични постоянни групажни линии по импорт и експорт до редица дестинации в границите на Европа, претоварни интервенции, планови превози, оформяне на нужната транспортна документи, смесен и мултимодален превоз. Предоставяме опция за следене на придвижването на всяка пратка с GPS навигация.

Вижте свободните позиции на ТРАНС СПЕД БГ ООД

РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД



Швейцарска компания, част от интернационалната група Райхле Груп, която работи допълнително от 30 страни. R&M e водещ производител и дистрибутор на оптични и медни кабели и пасивни съставни елементи за създаване на висококачествени информационни мрежи (LAN, MAN, WAN). Компанията е учредена през 1964 година и разпростира активността си допълнително от 40 местоположения на 6 континента. Ние сме в топ 3 на фирмите в бранша в Европа и Средния изток. Нашите артикули се употребяват за създаване на офисни мрежи, Дата Цетрове и обществени мрежи. Производствената единица в България съществува от 2012 година Днес нашият екип има над 300 чиновници и продължава да пораства. Компанията предлага многообразие от оптични съставни елементи, връзки, артикули и новаторски решения. Благодарение на екипа от високоспециализирани дизайнери, конструктори, инженери, ръководители на планове и оператори в производството подсигуряваме безкомпромисно качество на нашите артикули, обичайната швейцарска точност и съвършен дизайн. Всички чиновници в групата на R&M споделят пет съществени полезности, който дава отговор на визията и задачата на компанията.

1. Вдъхновение - ние въодушевяваме нашите клиенти със пристрастеността си към съвършенство и новаторски решения;

2. Лидерство – ние носим цялостна отговорност за развиването на компанията;

3. Грижа – ние се грижим за нашите чиновници и насърчаваме тяхното развитие;

4. Сътрудничество – ние работим в интернационален екип и ценим разликите на хората и техните култури;

5. Постижения – ние демонстрираме безрезервност и неизменност при постигането на нашите високи цели.

Ако желаете да се възползвате от опцията да разгърнете капацитета си в бързо разрастваща се интернационална компания и да придобиете нови професионални умения и познания, вие сте нашият нов сътрудник и сътрудник!

Вижте свободните позиции на
РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД


АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД



Успешно работим в онлайн маркетинга със лична мрежа от качествени уеб сайтове, онлайн портали и осведомителни блогове на разнообразни тематики като игри, спорт и финанси.

Вижте свободните позиции на АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

Гебрюдер Вайс ЕООД



С повече от 6500 чиновници, 150 лични филиала и годишен оборот от 1,36 милиарда евро, Gebrüder Weiss се подрежда измежду водещите компании за превоз и логистика в Европа. Под шапката на Gebrüder Weiss Holding AG със седалище в Лаутерах (Австрия), компанията сплотява, наред със своите съществени бизнес подразделения сухопътен превоз, въздушни и морски транспорти, логистика, както и редица високоспециализирани отраслови решения и дъщерни компании, включващи логистичната консултация x|vise, tectraxx (браншови експерти за високотехнологични фирми), inet-logistics (софтуерни решения за транспортен мениджмънт TMS), dicall (комуникационни решения, изследване на пазара, обучение), Rail Cargo (железопътен транспорт) и колетната услуга на Gebrüder Weiss, сътрудник на австрийската DPD. Това сливане дава опция на корпоративната група да реагира бързо и гъвкаво на потребностите на клиентите. С към 7000 чиновници, 150 лични филиала в 30 страни и оборот от 1,55 милиарда евро (2017 г.) Gebrüder Weiss се подрежда измежду водещите транспортни и логистични компании в Европа.

Вижте свободните позиции на Гебрюдер Вайс ЕООД

МАПХ ЕООД



Компанията предлага маркетингови услуги в целия свят. Отскоро е и на българския пазар, като упоритостта й е да се трансформира в една от най-бързо разрастващи се маркетингови компании в сектора. Предлага услуги на пет езика – британски, съветски, арабски, италиански и испански.

Вижте свободните позиции на МАПХ ЕООД

TECHVISIE PERSONEELSDIENSTEN CENTRAAL B.V.



Компания за асортимент на личния състав, която работи към този момент 18 години на холандския пазар. Специализирана е в ходатайство на експерти в региона на инфраструктурата, строителството, дървообработката. Всеки, които има интерес да работи за нас има късмет да се показа и ние да намерим най-подходящата за него позиция.

Вижте свободните позиции на
TECHVISIE PERSONEELSDIENSTEN CENTRAAL B.V.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР