С оглед на въведеното извънредно положение в страната, свързано с

...
С оглед на въведеното извънредно положение в страната, свързано с
Коментари Харесай

Банка предлага пакет от безплатни дигитални услуги за клиентите си

С оглед на въведеното изключително състояние в страната, обвързвано с разпространяването на ковид COVID-19, Първа капиталова банка приканва клиентите си да останат у дома и обезпечава редица благоприятни условия за ръководство на финансовите средства от сигурността и комфорта на дома. В знак на взаимност и поддръжка Fibank създаде специфичен пакет от услуги за отдалечено банкиране за клиентите си физически лица.

Новият пакет от услуги се дава изцяло гратис до 17 април 2020 година и включва следните решения за отдалечено банкиране:
Безплатно разкриване на онлайн или мобилно банкиране My Fibank + софтуерен токън; Неограничен брой безвъзмездни преводи БИСЕРА, подредени през Моята Fibank; Неограничен брой безвъзмездни вътрешнобанкови преводи сред разнообразни клиенти или лични сметки, подредени през Моята Fibank; Неограничен брой безвъзмездни заплащания на комунални услуги посредством Моята Fibank.
ПИБ към този момент предлага редица финансови облекчения и услуги за всички свои клиенти :
Възможност за отсрочване на заплащанията по заеми, кредитни карти и др.; Възможност за регистрация на нови клиенти в My Fibank напълно онлайн без нужда от посещаване на банков салон; Съвети за отдалечени разплащания и ръководство на финансовите средства.
" На фона на тази сложна за всички ни обстановка, екипът на банката работи в изключителна динамичност и натовареност, като сме обезпечили оптималната грижа и предварителна защита за чиновниците си и нашите клиенти. Ежедневно преглеждаме и обсъждаме нови оферти. Крайната ни цел е да подкрепим нашите клиенти, като им осигурим нужния финансов комфорт в този сложен за всички миг и най-благоприятен набор от услуги за отдалечено банкиране " - показа господин Никола Бакалов, основен изпълнителен шеф на Fibank .

Безплатният пакет от услуги се задейства автоматизирано и не се изискват спомагателни дейности от страна на клиентите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР