С оглед на удължената епидемична обстановка в страната, свързана с

...
С оглед на удължената епидемична обстановка в страната, свързана с
Коментари Харесай

НАП Варна призовава клиентите си да се въздържат от лично посещение в офиса им

 С оглед на удължената епидемиологична конюнктура в страната, обвързвана с корона вируса, от  НАП  Варна приканват всички свои клиенти да се въздържат от персонално посещаване в офиса на Агенцията, с изключение на при необходимост. Клиентите които разполагат с ПИК или електронен автограф, могат да употребяват всички предоставяни от Национална агенция за приходите електронни услуги на  https://inetdec.nra.bg/.

Всички данъчни и осигурителни заявления и информации, както и заплащания към бюджета, могат да бъдат осъществени онлайн без нужда от посещаване в офиса на Агенцията.

От Национална агенция за приходите Варна припомнят на потребителите, които  нямат публикуван личен идентификационен код от Национална агенция за приходите, че могат да го заявят с позвъняване на осведомителния телефон на приходната организация: 0700 18 700, на имейл: [email protected], по пощата, както и през системата за несъмнено електронно връчване (https://edelivery.egov.bg/), поддържана от Държавна организация " Електронно ръководство “. Персоналният код е безвъзмезден, неопределен и се издава във всеки офис на Национална агенция за приходите.

Във връзка с удължeната изключителна епидемиологична конюнктура в страната, при необходимост от посещаване в офиса и наличие на участници в обществена продажба на търгове, провеждани от Национална агенция за приходите Варна, наложително следва да се съблюдават условията за физическа отдалеченост, хигиена на ръцете и носене на защитни маски на лицето, въведени със заповед на министъра на опазването на здравето и на останалите способени органи. Клиентите на Национална агенция за приходите във Варна се обслужват, като са взети спомагателни ограничения за отбрана и непрекъсната стерилизация на пространствата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР