С оглед на сложната политическа обстановка влизаме в хипотеза на

...
С оглед на сложната политическа обстановка влизаме в хипотеза на
Коментари Харесай

Политолог: Влизаме в хипотеза на поредни възможни служебни кабинети

С оглед на комплицираната политическа конюнктура влизаме в догадка на следващи вероятни служебни кабинети. Тази теза разви в " Преди всички " по БНР Александър Димитров, учител в катедра „ Политология “ във Факултет „ Международна стопанска система и политика “ на УНСС.
Такива по-амбициозни поръчки имат съображение, когато се разсъждава в догадка за неустойчив парламент. Оттам те получават по-логичен темперамент отвън естествените за един длъжностен кабинет цели, разяснява политологът, откакто президентът Румен Радев разгласи състава и задачите пред новия длъжностен кабинет.

„ Парламентарно показаната политическа класа не съумя да реализира консенсусите, за които беше декларирала предизборно, че ще се бори. Влизаме във все по-сложна обстановка за осъществяване на разговор “, посочи Димитров. Политологът уточни, че на вниманието на обществеността се слагат тестови въпроси към желанията на досегашните служебни министри Петков и Василев.

„ Не сме разбрали същността на този политически план. Всеки коментар ще е на правилото на кристалното кълбо, само че явно избрани политически упоритости са заложени. Дали ще ги забележим осъществени в този момент, бързо, с цел да се капитализира тяхната социална поддръжка или ще се изчака да се структурира нещо по-сериозно, което да се включи в политическата битка, следва да забележим. “

Най-големият плюс на служебния кабинет е, че съумя да успокои обстановката в страната, макар хаоса, който парламентарните диспути сътвориха, счита Александър Димитров.
Българският гласоподавател се е нагледал на грозни акции, мъчно е да бъде сюрпризиран, означи преподавателят. Ако се случи акция, в която той да бъде още по-отвратен, ще бъдем очевидци на електорален потрес, остра редукция на гласуващите, добави той. „ Това може да се случи, в случай че успеем да преминем високите прагове на българския гласоподавател. “

Нагоре може да дърпа изборната интензивност само фактът, че изборите са 2 в 1, посочи Димитров. По думите му в допълнение интерес могат да генерират бъдещите съперници на президента Румен Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР