С оглед на последните няколко седмици отборът на Ливърпул получи

...
С оглед на последните няколко седмици отборът на Ливърпул получи
Коментари Харесай

Лъч надежда проби завесата от контузии в Ливърпул

С оглед на последните няколко седмици тимът на Ливърпул получи малко положителни вести. Те касаят възстановяващия се от контузия в гърба Емре Джан, който евентуално може да се завърне в игра за финала на Шампионската лига.

Мане тормози всички в Ливърпул

Естествено, мърсисайдци към момента не са минали полуфиналния стадий, само че пък направиха значима крачка в тази посока с 5:2 над Рома в първия мач против италианците. През идната седмица следва реванш на „ Олимпико” в Рим, а преди него ще стане ясно кой ще бъде другият финалист – Реал Мадрид или Байерн Мюнхен (испанците победиха с 2:1 в Германия).

Официално: Ужасяваща вест за Окслейд-Чембърлейн и Ливърпул

В срещата с Рома мениджърът на „ червените” Юрген Клоп получи доза главоболия с извънредно тежката контузия на Алекс Окслейд-Чембърлейн, който скъса коленни връзки и е навън за месеци наред.

Юве няма отговор от Джан, преглежда другите възможности

До този миг нямаше очаквания Джан да играе повече през този сезон, само че в последните дни процесите при 24-годишния немец са извънредно положителни. Към днешна дата има респектираща възможност, в случай че Ливърпул се класира за финала на ШЛ (26-и май), Джан да бъде разполагаем.

В същото време германецът още не е взел решение по отношение на своето бъдеще. Неговият контракт с Ливърпул изтича през това лято, а Ювентус не крие апетитите си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР