С оглед на нежеланието на Тибо Куртоа да продължи да

...
С оглед на нежеланието на Тибо Куртоа да продължи да
Коментари Харесай

Челси приготви милионите за Облак

С оглед на нежеланието на Тибо Куртоа да продължи да бъде първи вратар на Челси и очертаващото се негово прекосяване в Реал Мадрид, “сините” не стоят безучастни, а имат подготвен вид. Лондонският отбор към този момент е подготвил нужните средства, посредством които да задейства освобождаващата уговорка в контракта на един от най-актуалните вратари в Европа - Ян Облак от Атлетико Мадрид.

Mundo Deportivo твърди, че Роман Абрамович е податлив да брои 100 милиона евро, с цел да може Маурицио Сари да има на свое разположение словенския пазач. По-рано през лятото Челси бе претендент и за Алисон, който избра Ливърпул, както и Хосе Рейна, който сега е част от Милан, откакто преди този момент игра за Сари в Наполи.

Chelsea are looking to pay the full £89m release clause of Atletico Madrid's Jan Oblak. (Mundo Deportivo) pic.twitter.com/DyezrDF7e8
— TransferNewsCentral (@TransferNewsCen) August 6, 2018
Куртоа бойкотира тренировките на Челси към този момент два дни подред, като по този начин се надява да накара управлението да капитулира пред настояванията му и да го продаде на Реал още в границите на сегашния трансферен пазар. Прозорецът на Острова затваря този четвъртък.

Облак към този момент се причисли към лагера на Атлетико и даже игра 45 минути против Арсенал в една от контролите на столичани. “Дюшекчиите” към този момент взеха различен вратар през лятото, привличайки Антонио Адан от Бетис.

Очаква се развиване към бъдещето на Облак и Куртоа да има в околните часове. Словенецът е №1 в листата на Сари на неговата позиция, а в случай че не се стигне до договорка, Челси ще се обърне към Кепа Арисабалага от Атлетик Билбао или Джак Бътланд от Стоук Сити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР