С оглед на извънредната ситуация в държавата и повишеното внимание

...
С оглед на извънредната ситуация в държавата и повишеното внимание
Коментари Харесай

Нови водещи в „Здравей, България“ и „Плюс-Минус“

С оглед на изключителната обстановка в страната и нарасналото внимание към екипа на NOVA, мениджмънтът на Нова Броудкастинг Груп наложи сформирането на два  самостоятелни екипа на база ежедневна работа по направленията " Новини и настоящи публицистични излъчвания ". Нововъведенията се вършат за медията да резервира здравето на своите публицисти, които в обстановка на рецесия са призвани да са на първа линия в името на специалността и феновете.

Традиционните водещи на двете ежедневни, делнични публицистични излъчвания – „ Здравей България “ и „ Плюс – Минус “ ще бъдат замествани седмица на седмица от други сътрудници от екипа на NOVA. На мястото на Аделина Радева и Виктор Николаев, от идната седмица на ротационен принцип ще застъпят – политическият кореспондент Лора Инджова
 Лора Инджова NOVA

и водещият на „ Плюс – Минус “ Кузман Илиев .

 Кузман Илиев NOVA
От своя страна предаването „ Плюс – Минус “ ще продължи да се води от Владимир Сиркаров .
 Владимир Сиркаров NOVA
На ротационен седмичен принцип той ще бъде заместван от продуцента на предаването Марина Стоименова .
 Марина Стоименова NOVA
На същия ротационен принцип настоящите вести и събития за феновете на NOVA, всекидневно ще показват и двойките водещи на Новините на NOVA – Ани Салич и Николай Дойнов и Даниела Тренчева и Христо Калоферов.

С грижа към публицистите NOVA вкарва нужните ограничения за запазване здравето на екипите, ангажирани с всички продукции на медията, според рекомендациите на държавните органи и институции против разпространяването на COVID-19.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР