С оглед на ескалацията на напрежението в Близкия изток и

...
С оглед на ескалацията на напрежението в Близкия изток и
Коментари Харесай

Армагедон: Неогласени досега пророчества за началото на Третата световна война

С оглед на ескалацията на напрежението в Близкия изток и все по-големите страхове за открит въоръжен спор сред Съединени американски щати и Иран може да поговорим за това, какво са писали за тази планетарна злополука известни и незнайни пророци, в това число и тези, които нито веднъж не са познавали.

Веднага ще уточним, че през днешния ден под термина "Трета международна " ще преглеждаме единствено опцията за термоядрена война (без всевъзможни интерпретации), която за нашата цивилизация може да завърши или с цялостен провал, или да ни върне най-малкото в каменната епоха.



Един от глашатаите на пророческите истини, от тези, които отделят огромно внимание на тематиката за приближаващата трета международна война, е бил Адриан Сниман (Adriaan Snyman), който през 1997 година е разгласил книгата Die laaste loopgraaf.

В нея са събрани неповторими предсказания на африкански пророци, в частност, на някои си Зинер ван Ренсбург (Siener van Rensburg) – гражданин на Южно-Африканската Република, живял и ръсел мъдрости на границата сред XIX и XX век (1864-1926 г.).



Както твърди Сниман, този оракул е направил огромен брой точни предсказания, да вземем за пример, планувал е гибелта на военачалник Коос де ла Рей (Koos de la Rey) по време на Втората англо-бурска война (1899—1902 г.), предсказал е Първата международна война и разпространяването из света на комунизма и фашизма.

За страдание доста от неговите пророчества са записани във типа на видения, които самият африкански оракул не е могъл нито да разбере, нито да разтълкува.

Базирайки се на тях (видимо, добре разбирайки и тълкувайки всичко това през втората половина на XX век), самият Адриан Сниман в книгата си предсказва атентатите от 11 септември 2001 година, наблягайки, че тези "терористични актове " ще са началото на подготовката за Третата международна война.

По думите му, Зинер ван Ренсбург е планувал страшното международно кръвопролитие, което ще стартира поради спор в Близкия изток. Ето какво той е писал по този въпрос:
Лятото (годината е неизвестна) небостъргачите на Ню Йорк внезапно ще се трансфорат в руини - това ще е отмъщението на арабите за това, което американците са създали с тях.

Така ще стартира Третата международна война, която ще е чудовищна и разрушителна.


Русия, съгласно предсказанията на африканския оракул, в която по това време ще има ръководство на военните, дружно с Китай ще се опълчат против съюза на Съединени американски щати и европейските страни, и на процедура ще превземе цялата Западана Европа. Тя обаче ще бъде спряна в Испания благодарение на скрито оръжие. То ще бъде употребявано от Съединени американски щати и Германия.
Ако се има вяра на това изумително знамение, то безусловно още на следващия ден Третата международна война (с използването на нуклеарно оръжие) не би трябвало да се чака: първо, в този момент е зима, а не лято, второ, в Русия властта не е завзета от военните и не е известно, по кое време въпреки всичко те ще я завземат, и най-сетне, какво ще да е това скрито оръжие на Съединени американски щати и Германия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР