С оглед извънредната ситуация в страната и издадените разпореждания от

...
С оглед извънредната ситуация в страната и издадените разпореждания от
Коментари Харесай

Отлагат земеделското изложение БАТА АГРО за догодина

С оглед изключителната обстановка в страната и издадените разпоредби от институциите, както и усложнената интернационална конюнктура и въвежданите на ежедневна база рестрикции по отношение на разпространяването на ковид COVID-19, Българска асоциация на търговците на агротехника взе решение за отсрочване на 13-ото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО за 2021 година.

По този метод уредниците от Асоциацията ще могат да подсигуряват безвредна среда за осъществяване на ревюто, успеваемост за посетителите, както и пълноценното бизнес показване на изложителите.

Новият интервал за осъществяване на 13-ото Специализирано ревю за земеделие БАТА АГРО е от 10 до 14 май, 2021 година.

„ За нас е приоритет здравето и сигурността на всички наши чиновници, сътрудници, участници и гости на ревюто. Считаме, че в тази несигурна обстановка и при неналичието на надеждна прогноза за развиването на пандемията от ковид отлагането на 13-ото издание на БАТА АГРО за 2021 година е най-разумното решение. Благодарим на всички наши изложители и сътрудници за разбирането и доверието, което ни гласоподават ", разяснява Даниел Минев, Председател на Българската асоциация на търговците на агротехника.

Към момента за 13-ото издание на БАТА АГРО присъединяване са декларирали 178 компании на 39 416 кв.м. изложбена повърхност. Тези данни сочат, че това ще е най-голямото ревю за земеделие досега по повърхност, което основава предпоставки форумът като професионално събитие да бъде сполучлив и ефикасен за бизнеса, макар нужното отсрочване.

Екипът по организация на БАТА АГРО продължава да работи по планирането и подготовката на ревюто и да спомага на всички участници.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР