С официалното отпадане на Нетс от надпреварата за този следсезон,

...
С официалното отпадане на Нетс от надпреварата за този следсезон,
Коментари Харесай

Това, че Ноа Клоуни е млад, не означава, че той не може да види потенциала си да оформи бъдещето на Нетс

С формалното отпадане на Нетс от конкуренцията за този следсезон, вниманието към този момент е ориентирано към идващия сезон.

Те могат да настояват колкото си желаят, че имат два крайници в сегашното, само че към този момент са хвърлили око на бъдещето. Това значи да забележим какъв брой бързо Ноа Клоуни може да играе роля в това. И какъв брой огромна може да бъде ролята.

Без избор от първи кръг в драфта през юни — който е благосъстоятелност на Хюстън, с помощта на договорката с Джеймс Хардън — Нетс се заеха с двете селекции от първия кръг от предходната година. Те взеха младежите Clowney и Dariq Whitehead надлежно с 21-ви и 22-ри избор, двамата най-млади играчи, избирани в миналото от франчайза.

И до момента в който Уайтхед прекара огромна част от сезона настрана - първо заради стресова фрактура, а по-късно и от интервенция - Клоуни се развива най-вече в G лигата. Тъй като Нетс към този момент не стъпват във вода в напразни опити да влязат в игра, само че най-сетне се помириха със ориста си, време е да експериментирате. За да видите какво им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР