С официално събитие, в присъствието на кмета на София –

...
С официално събитие, в присъствието на кмета на София –
Коментари Харесай

Магията на Изтока - Азия в снимки

С публично събитие, в наличието на кмета на София – госпожа Йорданка Фандъкова и ръководителите на дипломатическите задачи на участващите във фотоизложбата азиатски страни, ще се открие изложбата " Магията на Изтока " на 13-ти май, от 15 ч. на " Моста на влюбените ", НДК. 17 страни показват културата, бита и природата си с неповторими фотографии, правени в разнообразни региони на екзотична Азия: Бангладеш, Виетнам, Емирство Кувейт, Индия, Индонезия, Иран, Ирак, Китай, Монголия, Обединени Арабски Емирства, Пакистан, Палестина, Република Корея, Саудитска Арабия, Тайланд, Филипини и Япония.
Изложбата е част от предварителните събития във връзка идния , който ще се организира за трети следващ път на сцена " Лятната сцена " и прилежащите ѝ алеи в Борисовата градина на 15-ти юни, от 10 ч. до 20 ч.


Превърналият се към този момент в обичаен празник на културите от азиатския континент и тази година ще предложи на посетителите си повече от богата и разнообразна стратегия. За втора поредна година събитието се афишира в интерес на благородна идея на фондация " За Нашите Деца ", която тази година е отдадена на сигурната фамилна среда за всички деца и поддръжка на родителите още от първия момент. Средствата от събитието организацията ще влага в поддръжка на уязвими фамилии в риск от разлъка и ще избави от занемаряване най-малко 15 деца в ранна възраст.

Фестивалът е с вход свободен, само че предизвиква посетителите да вземат участие в благотворителната лотария като закупят билетче, с което оказват помощ за това по-малко деца да бъдат изоставени от своите родители и да прекарат първите години от своя живот в самотност и изолираност, надалеч от пълноценна грижа и любов. Посетителите, закупили билети, ще имат опцията да завоюват премия от многочислените партньори-дарители на фестивала, измежду които и най-голямата премия – двупосочен билет за двама до азиатска страна по желание.
С набраните повече от 16 400 лв. от миналогодишното издание на фестивала, екипът на фондацията насърчи развиването на 48 деца в приемни фамилии, в това число деца със специфични потребности, давайки им опция да посетят  спортни и летни лагери, зелено учебно заведение, да се насладят на театрални постановки, да разпрострат въображението си в арт-ателиета и други действия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР