С официално решение за подкрепа на Борислав Михайлов за четвърти

...
С официално решение за подкрепа на Борислав Михайлов за четвърти
Коментари Харесай

И Банско застава зад Борислав Михайлов

С публично решение за поддръжка на Борислав Михайлов за четвърти мандат отпред на Българския футболен съюз ще излезе Съветът на шефовете на Банско. Според съвсем единомислещото мнение на петчленното управление на клуба кандидатурата на именития вратар на Конгреса на 16 февруари е без конкуренция.

Като се има поради и патриотичният и стратегически факт, че вицепрезидент на Боби е роденият в Банско Атанас Фурнаджиев, който е шеф на " Мото-Пфое " и притежател на хотел " Белведере ", всеки различен избор, в случай че не автогол, би бил същинска екзотика. Още повече, че предприемачът е и непосредствен с кмета Георги Икономов, с който пристигна на стадион " Свети Петър " и изгледа последното домакинство през есента, извоювано с 6:2 над Балкан (Ботевград).

Основният съперник на сегашния началник на БФС – някогашният му съотборник в националния тим Любослав Пенев, пък се опитва да си сътвори лоби при " козлите ", само че удря греда. Според негови сподвижници той опипвал почвата посредством собствен човек, работил под Тодорка, като наивно считал, че може да получи рамо единствено поради това, че шефовете на Банско са в по-голямата си част цесекари.

Самият Любо, който дружно с Христо Стоичков и Емил Костадинов е знак на великия " армейски " отбор от средата на 80-те и несъмнено е измежду най-славните централни нападатели у нас и в Испания, до 18-и януари още не бе подал кандидатурата си. А и зад него по този начин и не застана никое от двете ЦСКА-та.
И тогава на разлъка се появява банска връзка – Любо Пенев дава скандално изявление, в което в типичния си жанр се нахвърля на целия Изпълком на БФС и в частност на Наско Фурнаджиев.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР