С официална церемония в неделя (25 август) от 21 часа

...
С официална церемония в неделя (25 август) от 21 часа
Коментари Харесай

Откриват Световното по таекун-до в неделя в Пловдив

С публична гала в неделя (25 август) от 21 часа в зала "Колодрума " в Пловдив ще бъде намерено 21-вото Световното състезание по таекуон-до ITF, оповестяват от пресцентъра на общината.

Над 1500 участници от 84 страни ще се състезават във всички възрастови групи -юноши, девойки, мъже, дами и ветерани. Състезателите ще мерят сили в дисциплините - спаринг, форма, специфична техника, самоотбрана, като за първи път ще е включено пауър таекуон-до.

Състезанията ще се организират на седем кръга, е уведомил вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров. Той е споделил още, че в Пловдив към този момент е дошъл президентът на Световната федерация по таекуон-до ITF проф. Ри Йон Сон. В българския тим, който ще показа страната ни, са включени 68 състезатели, 14 от които са от пловдивския Армейски състезателен таекуон-до клуб "Тракия ".

От началото на седмицата националите ни упражняват интензивно в града под тепетата под управлението на треньора Тодор Козлодеров. Преди старта в неделя ще се организира интернационален механически семинар с присъединяване на над 150 делегати, показват от общината. Състезанията стартират в понеделник- 26 август, като входът за посетителите е безвъзмезден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР