С очите си не съм видял взрива. Нашият склад гръмна

...
С очите си не съм видял взрива. Нашият склад гръмна
Коментари Харесай

Гебрев: Гърмят складове и в Германия и Франция, не вярвам в съвпадения

" С очите си не съм видял гърмежа. Нашият склад гръмна на 31 юли, през вчерашния ден във Франция също гръмна цех, на път за тук се получи информация, че в Германия е гръмнал различен цех. За страдание, няма по какъв начин да разберем за какво. Това е в пълномощията на проверяващите. Ще съм най-щастливият човек, в случай че това е случайност. Но съгласно докладваното от моите прелестни експерти - това е невероятно ".

Това разяснява предприемачът и притежател на компанията от оръжейни предприятия ЕМКО Емилиян Гебрев в " Лице в лице " по отношение на версиите за гърмежите в оръжейните хранилища край Карнобат.

" Единственото, което мога да кажа, е, че въз основата на това, което следих, по какъв начин се случват нещата, имам терзания, че най-големите доказателствени материали се изземват. И аз не знам какво ще стане с тях. Апелирам към вътрешния министър, в случай че не е късно, тези доказателствени материали да не изчезнат или да се преоформят по някакъв метод ", изясни още Гебрев.

Според неговите думи още от първия гърмеж в негов склад за муниции в Ловни дол край Севлиево през 2011 година и през последвалите такива във ВМЗ - Сопот се отхвърлят съдействия на европейско равнище по тези въпроси. Протака се, с цел да се загуби отминалостта и да не помнят хората.

" Тогава след откриването на саботажното устройство вместо да продължи, прокуратурата го спря ", сподели Гербев.

Относно настоящия гърмеж неговата информация е, че се е получила тревога в системата на периметровата защита. Те са излезли да ревизират, само че не са стигнали до такава степен, тъй като малко преди този момент е станал гърмеж в така наречен " предпазена зона ". Така не са потърпевши.

На въпроса дали изнася оръжия за Украйна предприемачът отговори: " Уморих се, само че това е част от една агитация още от 2011 година Нашата страна от 2014 година не е издала едно експортно позволение за Украйна. Преди Минските съглашения сме имали един-единствен дребен контракт. "

" Всички заслуги по разкритията, в това число с опита за убийството по отношение на мен, моя наследник и моя сътрудник е свършено главно от публицисти, интернационалните следствия и непознати служби. На нашите им остана единствено да го съберат и да го кажат, само че да сте чули нещо такова ", разяснява още Гебрев.

По негово мнение е изцяло допустимо и сегашният гърмеж да е сигнален сигнал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР