С обвинителен акт Окръжната прокуратура във Варна е предала на

...
С обвинителен акт Окръжната прокуратура във Варна е предала на
Коментари Харесай

Безработен варненец реши да стане дилър на марихуана, но му се случи случка

 С обвинителен акт Окръжната прокуратура във Варна е предала на съд 29-годишния Димитър П. за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс – държане за разпространяване на наркотични субстанции. Младият мъж в началото употребявал марихуана, само че в един миг решил да стартира да я популяризира, защото бил незает.

На 17 май 2017 година познати на подсъдимия си уговорили среща в околност край Варна. Докато пътували, забелязали пред тях автомобил, в който разпознали собствен прочут. Колата управлявал Димитър П. След като пристигнали до дерето в местността, водачите на трите автомобила паркирали.

Струпването на колите на това място било видяно от полицейски чиновници, които правили обход в региона. Те подхванали инспекция на колите и пасажерите в тях. В колата на подсъдимия била открита дребна електронна везна на задната седалка. По време на инспекцията спътникът на подсъдимия съумял да изхвърли от колата дребна кутийка със суха зелена тревиста маса в нея. Под таблото на автомобила, ръководен от Димитър, чиновниците на реда разкрили и плик, съдържащ тревиста маса.

При персонален обиск на подсъдимия било открито, че в слипа си укрива плик със същото наличие и саморъчна направена цигара. Общото количество марихуана, открита при претърсването на колата и обиска на Димитър П., е близо 50 грама. Стойността й се пресмята на към 300 лв..

Подсъдимият Димитър П. е с чисто правосъдно минало. Делото против него следва да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР