С обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд

...
С обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд
Коментари Харесай

32-годишен затворник отива на съд за грабеж на златни обеци, телефон и дебитна карта

С обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд е предаден 32-годишен апаш, който сега се намира във Варненския затвор. Той ще дава отговор за обир, при който лишил със сила  златните обици и дамската чанта на потърпевшата с мобилен телефон и дебитна карта, от която изтеглил 400 лв.. Това оповестиха от Апелативната прокуратура в морския град.

На 8 септември предходната година потърпевшата от грабежа жена и нейният другар се засекли в игрална зала в кв. „ Владиславово “ с подсъдимия.  Той дължал пари на приятеля, който употребявал срещата в игралната зала да си ги изиска. 

Подсъдимият забелязал, че жената носи огромни златни обици и решил да я ограби. Васил наблюдавал дамата и когато тя стигнала до контейнери за боклук покрай блока, в който живеела, изскочил, хванал с ръце обиците й и ги издърпал от ушите й.

След това съборил дамата на земята и издърпал със мощ дамската чанта от ръцете й. После се отдалечил от мястото на грабежа и видял, че в чантата има дебитна карта със записан ПИН-код, мобилен телефон, ключове и  портмоне със 70 лв.. От картата, благодарение на прочут, грабителят изтеглил общо 400 лв.. По-късно въпросният прочут оказал помощ за разкриването на грабежа. 

Подсъдимият за осъщественото закононарушение се намира във варненския затвор. Очаква се делото против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.  Той не е възстановил досега нанесените вреди от грабежа в размер на 491 лв. и още 400 лв., които са били изтеглени от дебитната карта на ограбената жена.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: